Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

"ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ" 26 ΟΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - Ολόκληρο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΜΙΧΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΘΕΟΝ.ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ -ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ , ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ. ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ! ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΚΗ.
Τα θαύματα με τον Ταξιάρχη άρχισαν πολύ καιρό πριν και συνεχίζονται!
Ήλθε η μεγάλη ώρα των αποκαλύψεων, Ήλθε η μεγάλη ώρα της Ελευθερίας της Ελλάδος και του Ελληνισμού~!

  Είναι όλα αλήθεια και όντως συμβαίνουν πλέον θαύματα καθημερινά! Ναι, αυτή την φορά ο Αρχιστράτηγος Μιχαήλ είναι αυτός που μας έδειξε τα πρώτα σημεία! Αυτά που παρακάτω δημοσιεύονται γίνονται μόνον για λόγους πλέον ανάγκης ομολογίας Πίστεως και Αληθινών θαυμάτων που συμβαίνουν μετά από προσευχές και αφορούν την Ελλάδα μας , την Ορθοδοξία μας και τον πολυβασανισμένο μας Ελληνικόν Λαό και αποκαλύπτονται αφού τα τελευταία γεγονότα και άλλα μας δείχνουν ότι πρέπει ο Πιστός Ελληνικός λαός Του Θεού να μάθει κάποια θεία γεγονότα και να λάβει Θεία Δύναμη και αληθινή Ελπίδα διότι ο Θεός είναι μαζί μας αυτές τις κρίσιμες ώρες!!! Επιπλέον τα ομολογούμε διότι οι καιροί είναι κρίσιμοι για όλον τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία είμαστε στην κόψη του Σπαθιού! Οι περιγραφές αποτελούν εμπειρίες του Νομικού και Ιεροψάλτη Δημητρίου Μιχάκη, πνευματικών του φίλων και συνεργατών, ο οποίος όμως έπι πολλά έτη δεν αναφέρει κάποια γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί και συμβαίνουν, αλλά το τελευταίο δίμηνο είναι τόσο έντονα, ιδίως τα θαυμαστά γεγονότα του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που η απόφασή του να τα ομολογήσει έχουν σχέση με το θαύμα του Ταξιάρχη στην Ρόδο και την Θεία Λειτουργία που έγινε στον Μυστρά, όλα αυτά την ημέρα του Αγίου Δημητρίου, 26 Οκτωβρίου 2013. Μία παράκληση του κ. Δημητρίου Μιχάκη είναι :


« Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ,ως παιδιά του Θεού, να αναγνώσουν μετα προσοχής και προσευχής, άπαντα αυτά και να Προσευχηθώμεν πάντες οι Έλληνες μετα Πίστεως Ενωμένοι, δια να ευλογήσει ο Θεός την Ελευθερίαν της πατρίδος ημών και το τέλος των δεινών, ινα ευλογήσει και τον Αγώναν πάντων των Ελλήνων, που μετα πράξεων θα κάνωμεν αμέσως, άνευ διαχωρισμών, δια το μέγιστον καλό της Πατρίδος ημών, την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας, την προστασίαν των φτωχών και αδυνάτων Ελλήνων και δυστυχώς πεινασμένων και αστέγων συνανθρώπων ημών και την αναλαμπή της Ορθοδοξίας ημών και του Ελληνισμού, προς δόξαν Θεού και φωτισμόν και σωτηρίαν απάσης της ανθρωπότητος ! Είμαστε σε πολύ κρίσιμες καταστάσεις στην Ελλάδα και να παραμείνουμε Ενωμένοι ως Έλληνες, διότι μόνον έτσι θα σωθούμε και θα ελευθερωθούμε. Δεν πρέπει να χυθεί αίμα Ελληνικό. Θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την Πατρίδα μας για να την κατακτήσουν. Εμείς όμως δεν το επιτρέπουμε αυτό γιατί μας αποκαλύφθηκε η απόφαση του Θεού!Η Ελλάς θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει  με τους Έλληνες.
Είμεθα απλοί στρατιώτες του Χριστού και της Ελλάδος ημών! Ο καιρός ήλθεν.

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ. ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ

Ο Δημήτριος Ε Μιχάκης      »

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
   Ήταν εφέτος το καλοκαίρι που ένας συνάνθρωπός μας, συνέλληνας, ο Δημήτριος Ε Μιχάκης, Νομικός και Ιεροψάλτης, στις 28 Αυγούστου 2013, την ώρα που στο Άγιον Όρος εορταζόταν η Παναγία, μετά από προσευχή για την Ελλάδα και τους Έλληνες στον Χριστό, την Θεοτόκο και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, είδε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ σε οπτασία εμπρός του !!! και του έδωσε κάποιες εντολές. Του είπε « Δημήτριε…έρχονται δύσκολες μέρες και καιροί για την Ελλάδα και τον κόσμο και πρέπει να πάς άμεσα σε δύο σημεία δικά μου, σε δυο δικά μου σπίτια….και εκεί να προσευχηθείς και μετά να μεταβείς εκεί που πρέπει στον Μυστρά και εκείνη την ημέρα θα δείς…!» Είπε και άλλα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αλλά θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες. Αναπάντεχα μετά από δέος και συγκίνηση ο Δημήτριος άρχισε να προσεύχεται, ακύρωσε κάθε άλλη υποχρέωση από τις πολλές που είχε ως Νομικός και έτρεξε για να εκτελέσει τις οδηγίες του Αρχαγγέλου σε δυο διαφορετικά και μακρινά μέρη της Ελλάδος μας. Ενημέρωσε πνευματικούς, Ιερείς αλλά και Γέροντες και Γερόντισσες.    Αφού εκτέλεσε ο Δημήτριος Μιχάκης μαζί με αδελφούς του Έλληνες πιστούς την εντολή του Ταξιάρχη Μιχαήλ και πήγε στα δύο σημεία που του είπε και έγιναν οι ανάλογες προσευχές υπέρ της Ελλάδος, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, ήλθε η μέρα που έπρεπε κατά την αποκάλυψη να κατέλθει εις τον Μυστράν για να γίνει εκεί η Θεία Λειτουργία και προσευχή δια την προστασία της Ελλάδος, των Ελλήνων, την αναλαμπή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.
    Το περίεργο είναι, ότι το βράδυ στις 25 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή, πρίν το θαύαμ του Ταξιάρχη στην Ρόδο, ο Δημήτριος Μιχάκης μας έλεγε ότι σε λίγες ώρες στις 26 Οκτωβρίου κάτι πολύ σημαντικό θα συμβεί σημείον εκ Θεού και γι αυτό εζήτησε και σε εμάς που ήμασταν κοντά του αλλά και σε ηλεκτρονική σελίδα που διατηρεί και ακόμη η ανάρτησή του αυτή-παράκληση υπάρχει και ζητούσε να προσευχηθούμε θερμά προς τον Θεόν από το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου έως και την λήξη της 26ης Οκτωβρίου διότι ο Θεός θα δείξει το θαύμα Του. Συγκεκριμένα ανέφερε εγγράφως το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου: 


« ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΙΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ ΗΜΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ 26 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ !ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ! »ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑπό εκεί αφού έπραξε όπως ο Ταξιάρχης του ανέφερε στην εμφάνισή του στις 28 Αυγούστου 2013, αμέσως στις 26 Οκτωβρίου 2013, ο Δημήτριος έλαβε σημείον και επήγε την ημέρα της εορτής του, του Αγίου Δημητρίου, στον Μυστρά, αφού ακολούθησε τις οδηγίες του Ταξιάρχη και ήδη τις προηγούμενες μέρες είχε πάει στα δύο προσκυνήματα-οίκους του, για προσευχή. Στον Μυστρά πήγε για να γίνει εκεί η ακολουθία για να λάβουν την τελική ευλογία οι Έλληνες και να γίνει προσευχή υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, υπέρ της Ελλάδος μας και των Ελλήνων για όλα τα δύσκολα που έρχονται και τα οποία ήδη ζούμε αλλά και για τα ευλογημένα χρόνια που θα δώσει ο Θεός στην Ελλάδα για να μεγαλουργήσει και να ελευθερώσει τις αλησμόνητες Πατρίδες την Κωνσταντινούπολη και την Αγια Σοφιά!! Εκεί πήγαν μαζί του αρκετοί Έλληνες και εκπροσωπήθηκαν πολύ σημαντικά πρόσωπα της Ελληνικής μας Ιστορίας! Εκείνη την ημέρα εκπροσωπήθηκε επισήμως η Κωνσταντινούπολις και η Μακεδονία από τον Δημήτριο Ε Μιχάκη και άλλους αξιόλογους Έλληνες, το Άγιον Όρος, οίκος των Παλαιολόγων και επιπλέον παρίστατο και Ρώσος εκπρόσωπος ΕλληνοΡωσικής Φιλίας, ενώ Πατέρες του Αγίου Όρους έστειλαν Μηνύματα αλλά και άξιοι Έλληνες επιστήμονες, όπως γνωστός καθηγητής πανεπιστημίου σύμβουλος της Ρωσικής Κυβέρνησης, έστειλαν Χαιρετισμούς και Επιστολές για την Ελλάδα μας και τους ΕΛΛΗΝΕΣ, την Ορθοδοξία μας!
        Το Σάββατο, λοιπόν 26 Οκτωβρίου 2013 του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησαν για την Ιερά εκείνη Ύστατη στιγμή που περιμένει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Την Ιερά Ώρα εκείνη προσευχές ανέβαιναν προς τα ουράνια από τον Διδυμότειχο τον Ιερόν Άθωνα της Υπερμάχου Στρατηγού, το Άγιον Όρος , τον Ταξιάρχη, την Μυτιλήνη , την Ρόδο, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κωνσταντινούπολη, την Ρωσία και όλο τον Ορθόδοξο κόσμο. Στον Ναό του Μυστρά Έλληνες με σεβασμό και Πίστη άγγιξαν τα Άγια και τις Εικόνες και ετοιμάσθηκαν για την Ιεράν Αρχή του Ελληνισμού όπου μετά την Θεία Κοινωνία που έλαβαν για να έχουν την Ευλογία του Θεού Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, ευλόγησαν τα λάβαρα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Δημήτριος Μιχάκης εστάθηκαν στον Δικέφαλο Αετό όπου ο Έσχατος Θυσιασθείς Αυτοκράτωρ Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, ορκίσθηκε και εστέφθη για να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και να πέσει μαχόμενος το 1453. Λίγο πριν οι Έλληνες λάβουν την Θεία Κοινωνία, το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, μετά τον Χερουβικό Ύμνο και την στιγμή του Εξαγιασμού του Άρτου και του Οίνου σε Σώμα και Αίμα Χριστού, ο Δημήτριος Μιχάκης ως εκπρόσωπος Της Κωνσταντινουπόλεως και της Μακεδονίας και των Ελλήνων, έμπροσθεν του Ιερού Βήματος των Φρικτών Μυστηρίων, έμπροσθεν της εικόνος του Βασιλέως των Βασιλέων του Παντοκράτορος Χριστού, στην Ωραία Πύλη, με απόλυτη συνείδηση της κρίσιμης στιγμής για την Ιεράν Ελλάδαν, των Αγίων και Ηρώων αλλά και όλης της Ανθρωπότητος, άνοιξε την πύλη του Λόγου του με την ευλογία του Αγίου Ιωάννου  και ύμνησε Χριστόν και Ελλάδαν και άρχισε να ακούγεται ο Ιερός Λόγος Πατέρων του Αγίου Όρους για την Ιερά Εκείνη Ώρα, εις τους Παρευρισκομένους Έλληνες Πιστούς. Την ίδια στιγμή ό Δημήτριος Μιχάκης, μίλησε με σεβασμό πίστη και προσευχή λέγοντας ότι : « πρέπει επιτέλους να αγωνισθούμε για την Πατρίδα μας, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι εν αγάπη και αληθεία, με βοηθούς την Αγία Τριάδα, τον Χριστό μας, τον Αρχιστράτηγο του Θεού Μιχαήλ Ταξιάρχη, την Υπέρμαχο Στρατηγό Παναγία, τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Άγιο Ιωάννη Θεολόγο και όλους τους Αγίους όπως τον Άγιο Δημήτριος, τον Άγιο Γεώργιο, τον Άγιο Ιωάννη Βαττάτζη τον ελεήμωνα και τους ήρωες της Ελλάδος μας όπως τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Λεωνίδα και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.» Ο Δημήτριος Μιχάκης κάλεσε σε Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος με την Ευλογία Του Θεού και να Βοηθήσει ο ένας Έλληνας τον άλλον σε όλες τις δυσκολίες και τις ανάγκες επιβίωσης που πλέον ο λαός μας αντιμετωπίζει, ενώ επιπλέον κάλεσε σε εγγρήγορση και συμμαχία όλους τους Ορθοδόξους λαούς όπως η Ελλάς και η Ρωσία!
Έπειτα ακούσθηκε ο λόγος των Πατέρων του Αγίου Όρους και χαιρετισμοί άλλων αξίων Ελλήνων προς του Έλληνες που ορκίστηκαν!!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΜΥΣΤΡΑΣ-ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ν.Η.)          « Πατέρες και Αδελφοί εν Χριστώ ! Ήλθε επιτέλους η Ποθούμενη Ώρα να ξεκινήσουμε τον Αγώνα «υπέρ Βωμών και Εστιών» και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από την Ώρα της Θείας Λειτουργίας διότι δεν είναι απλά μία Ορκωμοσία ή μία Ευλογία, αλλά είναι ένα Μυστήριο που περιέχει την Θεία Δύναμιν που προσφέρει ο Θεός σε όποιον ειλικρινά θέλει να την λάβει. Άς θελήσουμε να την λάβουμε για να την κάνουμε έργο και όχι μόνο λόγια . Η ανάγκη είναι επιτακτική . Η Πατρίδα χάνεται. Το Έθνος , ο Λαός καταστρέφεται, το ποίμνιο κατασπαράζεται και ανθρωπίνως σωτηρία δεν υπάρχει, δεν φαίνεται, γι’ αυτό καταφεύγουμε στην Θεία Δύναμη που είναι ακαταίσχυντη.
             Ο λαός μας είναι αποίμαντος και απροστάτευτος , διότι αυτοί που τον κυβερνούν φάνηκαν όλοι ανεξαιρέτως ανάξιοι και τον παρέδωσαν μαζί με την χώρα στις σκοτεινές δυνάμεις προς αφανισμό. Άρα γε  μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην αντιπολίτευση ότι στην πράξη θα υπερασπισθεί την χώρα και θα προστατεύσει το Έθνος ; Μακάρι, αλλά αυτό που βλέπουμε χρόνια είναι ένα θέατρο και μία κοροϊδία. Άρα λοιπόν, πρέπει μόνοι μας να αναλάβουμε την προστασία, την άμυνα και την επίθεση κατά των κατακτητών. Ή μήπως δεν υπάρχουν κατακτητές ; Ως πότε θα εφησυχάζουμε και θα κοιτάζουμε αποχαυνωμένοι την καταστροφή και τον όλεθρο; Πρέπει να οργανωθούμε όχι κάτω από μία ανθρώπινη δύναμη « Μη πεποίθατε επί άρχοντας…» αλλά κάτω από την Θεία Δύναμη. Να γίνουμε όλοι μαζί «ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» Με Κεφαλή Τον ΧΡΙΣΤΟ, με Στρατηγό Την ΥΠΕΡΜΑΧΟ και τον ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΓΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ και Αξιωματικούς τους ΑΓΙΟΥΣ.
            Σήμερα είναι η μέρα του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, είναι εδώ μαζί μας ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να δει τι θα κάνει το Στράτευμα, ΕΜΕΙΣ οι οπλίτες του.  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ « Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ » .
             Ήλθε πλέον η Ώρα να δείξουμε και στον κόσμο και στους δικούς μας ότι « Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ». Όπως ο Άγιος Δημήτριος έτσι και εμείς να κηρύξουμε ότι υπάρχει ο Σωτήρας Χριστός που είναι μαζί μας και μπορούμε με την Θεία Του Δύναμη να αποτινάξουμε τον βαρύ ζυγό που ολοένα φορτώνουν στην ανθρωπότητα μέχρι τελικής καταπτώσεως.
             ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε λίγο όχι. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. Ο Θεός μας θέλει ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ , να τον λατρεύουμε.
              ΕΞΩ από την Πατρίδα μας όλοι οι αντίχριστοι, οι ανάξιοι λύκοι και οι ‘ σωτήρες’ που μας βοηθούν να μας υποδουλώσουν.
               Σήμερα εδώ να παρακαλέσουμε Τον Θεό να μας δώσει Την Θεία Του Δύναμη, να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδος, από την συνεχή υποχώρηση, να περάσουμε στην Αντίσταση, την Αντίδραση και το Ασυμβίβαστο.
«Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.»
«ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.»

 ΙΣ+ΧΡ
ΒΒ+ΒΒ
ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
ΕΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ
                                   26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

   Ο Δημήτριος Μιχάκης είχε δηλώσει εδώ και μέρες πριν την 26η Οκτωβρίου, σε Ιερείς, Μοναχούς, Μοναχές αλλά και φίλους, φίλες και συνεργάτες του για το θαύμα του Ταξιάρχη Μιχαήλ, που του ζήτησε να μεταβεί σε αυτά τα Ιερά σημεία της Ελλάδος μας και της Ορθοδοξίας και μετά την ημέρα που θα μεταβεί στον Μυστρά θα δεί και άλλο θαύμα του Ταξιάρχη! Η πνευματική αυτή αποστολή έγινε με απόλυτη συναίσθηση και Ώ! του θαύματος την ημέρα ακριβώς το πρωί της 26ης του μηνός Οκτωβρίου ημέρα του Αγίου Δημητρίου, την ώρα που γινόταν η Θεία Λειτουργία στον Μυστρά και Ορκίσθηκαν ΈΛΛΗΝΕΣ υπέρ της Ελλάδος, της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού, αφού κοινώνησαν Των Αχράντων Μυστηρίων και ο Δημήτριος Μιχάκης ομιλούσε εις τους παρόντες Έλληνες πιστούς , γνωρίζοντας ότι εκτελεί το τελευταίο μέρος του μηνύματος του Ταξιάρχη Μιχαήλ, άρχισαν να δακρύζουν ανεξήγητα οι εικόνες του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ρόδο στην Ιαλυσό, χωρίς εξήγηση και με ελέγχους που έγιναν από τον Μητροπολίτη Ρόδου κκ Κύριλλο αλλά και ειδικούς Αρχαιολόγους και συντηρητές. Εκείνη την στιγμή ο Δημήτριος κατάλαβε αλλά και μετά τις επόμενες ώρες και άλλοι πιστοί, ότι ο Ταξιάρχης έκανε πάλι το θαύμα του, την ημέρα που είχε αποκαλύψει στον Δημήτριο,« ότι εκείνη την ημέρα θα  δείς …».


ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ!


   Εκείνη δηλαδή την ώρα του Αγίου Δημητρίου όπου ετελείτο εις τον Μυστράν ακολουθία ευλογίας της Ελλάδος επί τη μνήμη του Αγίου, ενώ προσευχές των Πατέρων του Αγίου Όρους ευωδίαζαν εις το περιβόλι της Παναγίας και άπασαν την Ελλάδαν για αυτήν την Ιεράν Ωραν, με τον Άγιον Δημήτριον να μυροβλύζει  στην Θεσσαλονίκη, μετά την εντολή του ίδιου του Ταξιάρχη Μιχαήλ για να γίνουν οι προσευχές σε δύο Ιερά σημεία στην Ελλάδα που θα αποκαλυφθουν σύντομα και τελικώς στον Μυστρά, την Ιεράν Ώραν Ελευθερίας, ο Αρχιστράτηγος Του Θεού Αρχάγγελος Μιχαήλ και Μέγας Ταξιάρχης, έδειξε τα σημεία και θαύματά του, στους Έλληνες, αφού την ίδια Ιερά Ώρα και Στιγμή δάκρυζε στις δύο εικόνες του στην Ιαλυσό της Ρόδου και συνέχιζε να δακρύζει για μέρες και να μας συνταράσσει με τα σημεία   του! Έτσι λοιπόν στις 26 Οκτωβρίου ο Δημήτριος είδε αυτό που του προείπε ο Ταξιάρχης « ότι εκείνη την ημέρα θα δείς »


    Γνωρίζουμε στην Ιστορία της Ελλάδος πολλές φορές ότι εμφανίστηκε η Παναγία κατά την ώρα της μάχης το 1940 ή ο Ταξιάρχης εμφανίστηκε στην Κύπρο κατά την Τουρκική εισβολή ή πολλές φορές δείχνει ο Θεός τα θαύματα και σημεία του για να μας προετοιμάσει και να μας προστατεύσει από κάποιο γεγονός.
« ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΟΨΟΝΤΑΙ »
   Αυτά και άλλα θαυμαστά συμβαίνουν εκ Θεού που αφορούν την Πατρίδα μας και πλέον πολλοί Έλληνες είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν προς Δόξαν Θεού και Ομολογία Πίστεως, αλλά και να αγωνισθούν με πράξεις και έργα υπέρ της Ελευθερίας της Ελλάδος του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας, γιατί αυτά τα σημεία εκ Θεού θα μας βοηθήσουν και θα μας οδηγήσουν στην σωτηρία της Πατρίδος, των Οικογενειών μας αλλά και των Ιδίων προσωπικώς. Τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθούν και άλλα συνταρακτικά!
Ήλθε η ώρα του Ιερού Αγώνος! Ήλθε η ώρα της Ελευθερίας! Ήλθε η ώρα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού!
 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΘΑΣΕ!!!

« ΕΛΛΗΝΕΣ »Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ δημοσίευσε την πρότασή σου ή την ιδέα σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...