Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ


0
Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής αλλά και γονείς, αιφνιδιαστικά προσπαθούν να μεταφέρουν ανήλικους μουσουλμάνους μέχρι τις 1 η ώρα το μεσημέρι χωρίς την σύμφωνη γνώμη των γονέων του Δημοτικού σχολείου-Νηπιαγωγείου Καβαλαρίου Νομού Θεσσαλονίκης και ενώ αναμένεται να συγκληθεί γενική συνέλευση των γονέων για να αποφασίσουν ( σύμφωνα με την αρχή της πλειοψηφίας ) για την μη αποδοχή των μουσουλμάνων στο σχολείο τους.
Αυτή η πράξη εκ μέρους του υπουργείου είναι αισχρή και παραβιάζει όχι μόνο την κανονική λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου και το καταστατικό του Συλλόγου γονέων αλλά και τα δικαιώματα των γονέων και των μαθητών του σχολείου, παραβιάζει θεμελιώδεις συνταγματικές αρχές όπως την αρχή της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας του λόγου, του γονικού δικαιώματος, της Υγείας, της ασφάλειας, του δικαιώματος ελευθερίας του λόγου και έκφρασης και την Εθνική και Λαική κυριαρχία.
Γονείς παρακαλούν άμεσα όλοι να πληροφορήσουμε όσους γονείς διαμένουν στην περιοχή Καβαλαρίου Θεσσαλονίκης να επικοινωνήσουν άμεσα μεταξύ τους και να ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες όπως ορίζει το καταστατικό με το ανώτατο όργανο την Γενική Συνέλευση των γονέων! Άμεσα όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να συντονισθούμε και να ενημερώσουμε για τις νόμιμες αντιδράσεις. Ξεπουλούν την Ελλάδα! Ξεπουλούν τα παιδιά μας! Ξεπουλούν τα Ελληνόπουλα! Πρέπει να τους σταματήσουμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...