Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 7:30 Μ.Μ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 7:30 Μ.Μ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 7:30 Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
( δείτε χάρτη παρακάτω μετά το Ωραιόκαστρο) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝΗΚΕΙ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ.επικοινωνία: email  ellhnes12@gmail.com
facebook: Δημήτριος Μιχάκης
Σελίδα facebook: Έλληνες  https://www.facebook.com/ellhnes2012/


Εν ονόματι του Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Έθνους
και του Συντάγματος της Ελλάδος

Aγαπητοί γονείς, Έλληνες πολίτες,
      Η αντιδημοκρατική προσπάθεια να αλλοιώσουν τα Ελληνικά Σχολεία με την είσοδο χιλιάδων μουσουλμάνων μαθητών ( προσφύγων και λαθρομεταναστών) συνεχίζεται και σχεδιάζεται με ύπουλα μέσα και προπαγάνδα, για να εντάξουν και στο δικό σας σχολείο μουσουλμάνους μαθητές, με σκοπό την μαζική απόδοση δικαιώματος «ιθαγένειας», με αποτέλεσμα την αλλοίωση της πατρίδος μας, του Ελληνικού πληθυσμού και βέβαια προκαλώντας κινδύνους στους μαθητές των σχολείων, σε ζητήματα ασφαλείας, υγείας και κοινωνικού και πολιτισμικού χάους σε μία περίοδο ιδιαίτερα επικίνδυνη για την πατρίδα μας την Ελλάδα και γενικού πολέμου και τρομοκρατίας εκ μέρους των ισλαμιστών παγκοσμίως, την εκ νέου υποβάθμιση του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και χωρίς ενημέρωση, την φασιστική επιβολή των μουσουλμάνων στα σχολεία μας, άνευ σεβασμού του συνταγματικού δικαιώματος των γονέων για την μέριμνα των παιδιών μας.
    Αυτά όλα οδηγούν σε γενική κατάλυση συνταγματικών θεμελιωδών αρχών της Λαϊκής και Εθνικής Κυριαρχίας, του Ελληνικού Έθνους και της Ορθοδοξίας και οδηγούν την οικονομικά ρημαγμένη Ελλάδα μας στο χάος. Την ίδια ώρα που 1.000.000 νέοι Έλληνες, τα παιδιά μας, εκδιώχθηκαν εκτός Ελλάδος με την τεχνητή οικονομική κρίση, κάποιοι προωθούν σκόπιμα αλλοδαπούς πληθυσμούς στην χώρα μας με αντικατάσταση των διωγμένων Ελλήνων, από εκατομύρια λαθρομεταναστών μουσουλμάνων. Το ζήτημα αυτό είναι γενικό και εθνικά κρίσιμο. Η ένταξη των λαθρομεταναστών ή προσφύγων στα σχολεία, φανερώνει τον σκοπό να μονιμοποιηθεί η εγκατάσταση χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα κάνοντας φανερά εποικισμό στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία και η κ. Μέρκελ δήλωσε ότι θα απελάσουν και θα στείλουν τους χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες στην Ελλάδα άμεσα και προφανώς αυτό θα κάνουν και άλλες χώρες.
   Οι αριθμοί πλέον οδηγούν στον αφανισμό τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με σκοπό τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος μας και τον διωγμό των Ελλήνων.
  Οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα με νόμιμα μέσα και ως Έλληνες γονείς αλλά και γενικώς ως Έλληνες πολίτες. Πιστεύουμε ότι τα φασιστικά και ανθελληνικά τους σχέδια που υποκινούνται από ξένους παράγοντες θα αποτύχουν.
Πρέπει να γίνουν τα εξής βήματα:
Α) Άμεση σύγκληση συνελεύσεων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Β) Απόφαση  ει δυνατόν ομόφωνη, υπεράσπισης του Έθνους των Ελλήνων, της Ιστορίας μας, της Πίστεώς μας, του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, της Ασφάλειας και του Μέλλοντος των Ελλήνων μαθητών και των προτάσεων που θέτουμε.
Γ) Απόφαση άρνησης της ένταξης των μουσουλμάνων στα σχολεία με τεκμηρίωση και ενημέρωση των τοπικών αρχών, των αρμοδίων παραγόντων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ! ΤΕΛΟΣ.
 Το πρόβλημα δεν είναι τα παιδιά, αλλά οι ανθελληνικοί παράγοντες που τα χρησιμοποιούν για συγκεκριμένο ανθελληνικό και αντιδημοκρατικό βρώμικο σκοπό. Η αντίδραση, η διαφωνία και η άρνηση είναι συνταγματικό μας δικαίωμα και υποχρέωση, ως Έλληνες γονείς και Έλληνες πολίτες, για την προάσπιση του Ελληνικού Έθνους και του Συντάγματος της Ελλάδος, που είναι ποτισμένο από το αίμα των ηρώων που αγωνίσθηκαν υπερ Πίστεως και Πατρίδος και Ελευθέρωσαν την Ελλάδα.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Άρθρο 1
Παράγραφος 3
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
«Μὴν ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτὰ τὰ γκιντὶ πουλημένα κριγιάτα τῆς τυραγνίας νὰ μασκαρέψουν καὶ νὰ ἀφανίσουν τοὺς Ἕλληνες»
Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης
Πατριωτική Ένωση Ελλήνων
Πολιτών Ωραιοκάστρου

Συνταγματική Επιτροπή « ΕΛΛΗΝΕΣ »


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...