Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νομικός και Πρόεδρος των Ελλήνων κ. Δημήτριος Μιχάκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες ( ΒΙΝΤΕΟ ).


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
Ο Νομικός και Πρόεδρος των Ελλήνων κ. Δημήτριος Μιχάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες. Ο Δημήτριος Μιχάκης ως Νομικός και Πρόεδρος των Ελλήνων απαντά σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά και στις περίεργες απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αργότερα τουΠΑΣΟΚ.

  Ο κ. Δημήτριος Μιχάκης αποκαλύπτει το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων και καλεί όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούν στον αγώνα που ξεκίνησε με Έλληνες από όλη την Ελλάδα.
 
  Επίσης τονίζει την τρομοκρατία που έχουν υποστεί οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου αλλά και οι γονείς και μάλιστα με πολλές εγκληματικές επιθέσεις εδώ και πολλούς μήνες από εγγκληματικές οργανώσεις " κουκουλοφόρων και αντιεξουσιαστών " όπως τους αποκαλούν, για να κλείσουν τα στόματα των Ελλήνων πολιτών.
Ο Δημήτριος Μιχάκης ως Νομικός και Δικηγόρος αποκαλύπτει στον Ελληνικό λαό τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για τα εκατομύρια παρανόμως εισελθόντων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
   Επιπλέον τιμά τον Όρκο του Νομικού και του Δικηγόρου και υψώνει το Σύνταγμα της Ελλάδος λέγοντας στον κ. Βουλευτή ότι το καταπατούν και ζητά την τήρηση του Συντάγματος εδώ και τώρα.
Σημαντικό σημείο της σύντομης συνέντευξης είναι η αναφορά σε αποφάσεις του Συμβουλίου της επικρατείας για το ζήτημα της λαθρομετανάσταστευσης και της φοίτησησς στα σχολεία και την αντισυνταγματική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα!
Δυναμικά καταγγέλει ότι τα κόμματα που κυβέρνησαν κατέστρεψαν την Ελλάδα και παρέδωσαν σε εμας τους νέους μια διαλυμένη χώρα!!!


Δείτε τα, διαδώστε τα και ενισχύστε τον μεγάλο αγώνα του Δίκαιου Νομικού Δημητρίου Μιχάκη και όλων των Ελλήνων!   

ΕΛΛΗΝΕΣ
Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση
Συνταγματική Επιτροπή Ελλήνων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...