Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είμαστε γεννήματα αυτού του τόπου που ονομάζετε Ελλάς και οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που οι καιροί απαιτούν…..

Μέσα από ένα απαξιωμένο πολιτικό σύστημα , που δυστυχώς έχει καταφέρει να αγκιστρωθεί γερά από επιπόλαιες επιλογές , ρουσφέτια και πλάνες και επιλέξαμε να μας εκπροσωπεί και να ορίζει την εθνική μας ταυτότητα εντός κ...
αι εκτός της πατρίδος μας…..
Μέσα από ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που από την εφαρμογή της υγιούς δημοκρατίας επέλεξε να χρησιμοποίει ένα μικρό τμήμα της για δικό του όφελος , βολεύοντας υπερασπιστές και σόγια…. Και αφήνοντας τον πολίτη εκτεθειμένο σε τραπεζίτες και λόμπυ συγκεκριμένων συμφερόντων , που διέλυσε την αξιοπρέπεια μας , υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών μας , και στέρησε το χαμόγελο από χιλιάδες συμπολίτες μας οφείλουμε να αντιδράσουμε ….!

Είμαστε οι έλληνες…..

Γεννήματα όλων αυτών που με αυτοθυσία πάλεψαν για τη δική μας ευρωστία και ευμάρεια…. Αυτή την ευρωστία που σήμερα χάνει ο ελληνικός λαός και έγινε προσφορά σε λίγους που αντί της δημοκρατικής εκπροσώπησης μας επέλεξαν μια νέα μορφή τυραννίας…..
Είμαστε αυτοί που σιχάθηκαν όλα αυτά τα ψέματα και τα τεχνάσματα που χρόνια τώρα χρησιμοποιούν τα σάπια πολιτικά προσωπεία τους ,πατώντας επάνω σε ελπίδες και όνειρα γενεών….
Όραμα μας είναι η ανάδειξη των χαμένων αξιών που έκαναν το έθνος μας πρότυπο ανά την οικουμένη , αξίες που σφυρηλατήθηκαν διαχρονικά μέσα από αγώνες και κόπους όλων αυτών που εμείς σήμερα απαξιώνουμε και οδηγούμε στη λήθη….!

Καλούμε όλους όσους πιστεύουν σε αξίες όπως εντιμότητα, ηθική , αλληλοσεβασμός , αλληλεγγύη , δικαιοσύνη , συνεργασία , αξιοπρέπεια , να ενωθούν μαζί μας για να διώξουμε όλο αυτό το σκοτεινό αύριο που προεξοφλούν κάποιοι για τον ελληνικό λαό και όχι μόνο…..!
Είμαστε τα παιδιά σας , που γεννήσαμε σήμερα τα δικά μας παιδιά και αυτά με τη σειρά τους θα γεννήσουν τα δικά τους συνεχίζοντας το μέλλον της Ελλάδος μας.
Οφείλουμε σε αυτά να διασφαλίσουμε ένα κόσμο ειρήνης , ανάπτυξης , ασφάλειας έννοιες που εκφύλισαν μεθοδικά μέσα από την παραχάραξη ιστορικών στιγμών του έθνους , διάλυση της παιδείας , υποβάθμιση της γλώσσας και τόσων άλλων….
Καλώ όλους μας σε μια εκ βάθους αναθεώρηση των λαθών που μας οδήγησαν σε αυτό το τέλμα ….
Καλώ όλες τις ομάδες , κινήματα , ενεργούς πολίτες να απαξιώσουμε αυτή τη διαφθορά με την συσπείρωση μας σε ένα ιδεολογικό υπόβαθρο αξιών που είναι γραμμένες στο dna μας , να αφήσουμε πέρα τα εγώ , και το ατομικό συμφέρων και λειτουργώντας σε ένα ενωτικό μέτωπο να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα σε αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτό το αδιέξοδο …. Τιμωρώντας και πράττοντας το ευ…..


Ομάδα Ελλήνων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...