Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 2012 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ;


  Οι ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκονται παντού σε όλη την γή και μάλιστα αγωνίζονται με επιτυχία υπέρ του Ελληνισμού πράγμα το οποίο δεν γίνεται στην Ελλάδα του 2012 που το σύστημα θέλει γυρολόγους των καναλιών διαφόρων προσωπείων ψευτοαριστερών και ψευτοπατριωτών να συγκρούονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν στην Ελλάδα εκ νέου έναν διχασμό.Την στιγμή όμως που στην πατρίδα μας οι Πατριδοκάπηλοι καταστρέφουν την ιδέα του Έθνους και της Πίστεως οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο εξωτερικό σε συνεργασία με ΕΛΛΗΝΕΣ της μητέρας Ελλάδος κάνουν τα δικά τους θαύματα αγωνιζόμενοι για την Πατρίδα , το Μακεδονικό αλλά και το θέμα της Αγίας Σοφίας για τις οποίες εξελίξεις στο θέμα αυτό συνέβαλαν ΕΛΛΗΝΕΣ της  ομογένειας αλλά και αγωνιστές στην Ελλάδα.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και όχι οι ψυχασθενικές αλληλοκατηγορίες σε εκπομπές από δειλούς και αγράμματους κομματικούς μηχανισμούς.


Για το θέμα μας λοιπόν της Αγίας Σοφίας μετά από πολλά χρόνια θρησκευτικών διακρίσεων στην Τουρκία η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Λευκού Οίκου αποδέχτηκε σχέδιο νόμου κατά της καταπίεσης των Χριστιανών στην Τουρκία.

  Είναι νόμιμο δικαίωμα η κάθε θρησκευτική πίστη να έχει και το κεντρικό της λατρευτικό χώρο Ελεύθερο και η Αγία Σοφία είναι το κέντρο της Ορθοδοξίας αλλά έχει και κάτι που δεν υπάρχει σε άλλες θρησκείες διότι η Αγία Σοφία θεωρείται και ένα από τα Εθνικά κέντρα του Ελληνισμού το οποίο είναι υποδουλωμένο.  Εξάλλου στην αρχαιότητα ο Παρθενών και αυτός σύμβολο του Ελληνισμού συμβολίζει την Θεία Σοφία (Αθηνά).

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να ελευθερωθεί επιτέλους ο υπέρτατος ναός της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης αλλά και μνημείο του Έθνους των Ελλήνων, η Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως και να σπάσει τα δεσμά του σκοταδισμού της Τουρκίας.

Στο σχέδιο νόμου προβλέπεται να ασκηθεί πίεση στην Τουρκία ώστε να αποδώσει τους λατρευτικούς χώρους των Χριστιανών στους ίδιους για να λειτουργήσουν ξανά ως εκκλησίες και να πάψουν να είναι τζαμιά, μουσεία ή αποθήκες! Ιθύνων νους πίσω από την προώθηση του σχεδίου νόμου είναι ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής της Καλιφόρνια, Εντ Ρόις.

Ο Ρόις κατήγγελλε συνεχώς την Τουρκία ότι αντί να προστατεύει τις θρησκευτικές μειονότητες τις καταπιέζει. Την κατηγορεί για καταπιέσεις ακόμα και εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Έτσι βάσει του νόμου «περί Επιστροφής των Λατρευτικών χώρων στους αρχικούς τους κατόχους», θα μπορούσαν να ασκηθούν πιέσεις στους Τούρκους να επιστρέψουν την Αγιά Σοφία και άλλες εκκλησίες στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στις άλλες χριστιανικές εκκλησίες.

Βάσει του νόμου αυτού ακόμα και η Αγία Σοφία θα πρέπει να ξαναλειτουργήσει ως Ορθόδοξη εκκλησία εφόσον όλα τα κτήρια που χτίστηκαν από Ορθοδόξους για να είναι εκκλησίες τους πρέπει να τους επιστραφούν και να απαγορευτεί να γίνουν τζαμιά ή μουσεία!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...