Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ...ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ!ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 Για  την Ελλάδα των Ελλήνων και την αληθινή Δημοκρατία των Αξιών
EΛΛΗΝ.Ε.Σ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ
Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚHΡYΞΗ
22 ΜΑΙΟΥ 2012

      Οι Έλληνες Ελεύθεροι στο πνεύμα τον νού και την ψυχή  και Ενωμένοι με οδηγούς τους ήρωες και σοφούς προγόνους μας, από τον Μεγάλο Αλέξανδρο τον Λεωνίδα, τον Σωκράτη,τον  Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη έως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Παπαφλέσσα τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη , τον Αθανάσιο Διάκο, τους Δημήτριο και Αλέξανδρο Υψηλάντη, τον Παύλο Μελά και τους αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα, τους ήρωες του 40 και τους ήρωες της Κύπρου και τους πεσόντες ιπταμένους πιλότoυς Αγγέλους του Αιγαίου μας, αποφασίζουμε ότι η Ιερά μας Πατρίδα , η Ελλάς, πρέπει να γίνει Δίκαιη Ελεύθερη και Δυνατή, διότι αυτό ΑΞΙΖΕΙ.
   Οι Νέοι σε ηλικία Έλληνες και Ελληνίδες, η νέα Γεννιά της Ελλάδος αντιμετωπίσαμε εδώ και πολλά έτη την δίωξη από το ύπουλο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, του οποίου σχεδίου στόχος ήταν ο αφανισμός της Νέας Γεννιάς ώστε η Ελλάδα να μην έχει πλέον τα παιδιά της και να οδηγηθούν όλα σε διάλυση και υποδούλωση, διότι το μέλλον της Ελλάδος και του Ελληνισμού είναι η Νέα Γεννιά. Γι αυτόν τν λόγο εμείς οι Νέοι και Νέες, Έλληνες και Ελληνίδες επιστήμονες εργάτες αγρότες κ.α. αντιστεκόμαστε και απόφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!
    
ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
Γεννηθήκαμε ως Έλληνες στην αγαπημένη μας πατρίδα και σε αυτήν την ζωή για πρώτη φορά αντικρύσαμε τον γαλανό ουρανό , τα καταπράσινα και επιβλητικά βουνα της Ελλάδος και την Απέραντη Θάλασσα στην οποία οι πρόγονοί μας κυριαρχούσαν από την αρχαιότητα, ενώ γευτήκαμε την αγιασμένη Ελληνική τροφή από της αέναες πεδιάδες και κοιλάδες της Πατρίδος μας όπου τις στολίζουν οι ποταμοί και οι λίμνες. Σε όλα αυτά είδαμε τις υπογραφές των Ελλήνων Προγόνων μας μέσα από αρχαία τείχη, πύργους, αρχαίους Ελληνικούς Ναούς, τον Παρθενώνα,  Εκκλησιές Ορθόδοξες και Μοναστήρια Παλαιολόγεια όπου ορκίζονταν οι Έλληνες Μαχητές στο όνομα της Ελλάδος και της Ελευθερίας .Ταξιδέψαμε στα άπειρα διαμαντένια νησιά των θαλασσών μας και καταγράψαμε τις γαλήνιες αλλά και μεγαλόπρεπες ακτές των πελάγων μας . Αυτήν την ζωή των Ελλήνων κάποιοι φθόνησαν και ήλθαν να μας την αρπάξουν,να  σβήσουν τα όνειρα μας , ομως ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΘΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    Έιναι Εθνική Ανάγκη να ελευθερωθούμε και να προσφέρουμε σε όλους τους Έλληνες την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να κάνουν πράξη όλα τα όνειρά τους στην Ελλάδα. Είναι επικίνδυνο να αποχωρούν οι Έλληνες από την Ελλάδα και να μένει η Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Τιμή στους ήρωες και στο αίμα που προσέφεραν για την Ελευθερία μας και προσφορά στους αδικοχαμένους συν Έλληνες νέους και μεγαλύτερους που αυτοκτόνησαν λόγω της καταστροφής της πατρίδος μας, είναι εδώ και τώρα να αγωνιστούμε για την Δικαιοσύνη και την Ελευθερία.
    Άξιοι στο ήθος και τις Ικανότητες Έλληνες Επιστήμονες, Νομικοί, Οικονομολόγοι, Καθηγητές , Ιατροί, Ιστορικοί, Αρχαιολόγοι, Στρατιωτικοί, Μαθηματικοί, Φοιτητές, Εργάτες, Εργαζόμενοι, Αγρότες, Οικογενειάρχες σε συνεργασία με την Νέα Γεννιά των Ελλήνων είμαστε έτοιμοι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Ναι στην Ελεύθερη Ελλάδα
Ναι στον Δυναμικό Ελληνισμό
Ναι στην Κοινωνική Δικαιοσύνη
Ναι στην Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία
Ναι στην Ενότητα των Ελλήνων
Ναι στον Σεβασμό του Ελληνισμού
Ναι στην Αξιοπρέπεια και τον Ανθρωπισμό
Ναι στην Ελληνική Ιστορία
Ναι στους Έλληνες Ήρωες, Μάρτυρες και Αγίους
Ναι στους Νέους και Νέες της Ελλάδος
Ναι στη προστασία του Ελληνικού Φυσικού Περιβάλλοντος και πλούτου
Ναι στην Δημιουργικότητα και Αγνότητα των Νέων
Ναι σε Ελεύθερη και Αξιοπρεπή ζωή
Ναι στην Πολιτική Ανιδιοτέλεια
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
   Η Ισχυρή Ομάς των Ελλήνων είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να προστατέψει την Ελλάδα από τα εχθρικά βέλη και την προσχεδιασμένη οικονομική κατάρρευση.Γι αυτόν τον λόγο κύριο σχέδιό μας είναι ο εξής άξων τον οποίο θα ονομάσουμε « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» διότι Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ θα είναι για όλον τον πλανήτη το Ελληνικό Θαύμα το οποίο θα προσφέρει Ελπίδα και Ανάταση σε όλη την παρηκμασμένη Ανθρωπότητα,τους καταπιεσμένους λαούς της Γής και θα γίνουμε πρότυπο Πολιτείας και παράδειγμα.

ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

« ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ »

   Στο σχέδιο των Ελλήνων πάνω από όλα αξίζει η ζωή των Ελλήνων, η ασφάλεια και η προστασία και ενδυνάμωση της Ελληνικής Νεολαίας!Κανένας Έλληνας άνεργος, κανένας Έλληνας άστεγος και καταπιεσμένος.Εδώ και τώρα Δικαίωση, Εργασία , Δικαιοσύνη . Παιδεία στους Έλληνες.!Αξιοπρέπεια εδώ και τώρα.

Α. Αμεση καταγγελία όποιας παράνομης σύμβασης και Μνημονίου ή παράνομων όρων που καταπατούν το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία , το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει με απόλυτα προσεχτικό τρόπο από Έλληνες καταξιωμένους Επιστήμονες παγκοσμίως και με καλή σχέση με την Ευρώπη η οποία ιστορικά είναι παιδί της Ελλάδος. Η χώρα μας πρέπει να έχει επικοινωνία και καλές σχέσεις με την Ευρώπη και όχι απομόνωση.


Β.Λογιστικός και Νομικός έλεγχος του χρέους της Χώρας για να αφαιρεθεί το παράνομο μέρος αυτού.
Γ.Απαίτηση και άμεση διεκδίκηση των Γερμανικων αποζημιώσεων, του Ελληνικού Χρυσού και των Ελληνικών Αρχαιοτήτων σε όλον τον κόσμο
Δ.Έλεγχος Δικαστικός του ζητηματος της Ελληνική Τράπεζας της Ανατολής.
Ε.Εκδίκαση των εγκλημάτων των πολιτικών που οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και ανάλογη καταδίκη αυτών με δήμευση των παράνομων περιουσιών που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο.
Στ.Ανακύρηξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης σε όλες τις Ελληνικές Θάλασσες Αιγαίον και Ιόνιον και Αξιοποίηση του Ελληνικού Ορυκτού Πλούτου Πετρελαίων και Υδρογονανθράκων από Έλληνες και τον Ελληνικό Λαό και μόνο για τους Έλληνες.Αυτό θα γίνει με ήδη συσταθείσες Λαικές Εταιρίες δια των οποίων ο κάθε Έλλην θα έχει δικαιωματικά μετοχή για τον Ορυκτό Πλούτο της χώρας μας.
Ζ. Ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας , της Αγροτικής μας και της κτηνοτροφίας μας, της Βιομηχανίας , των Βιοτεχνιών και της Ελληνικής Τεχνολογίας με τους τόσο άξιους Έλληνες Επιστήμονες παγκοσμίως.
Η. Αξιοποίηση από την Ελληνική Πολιτεία και τους Έλληνες της γεωφυσικής ενέργειας και όχι παράδοση αυτής σε ξένα συμφέροντα και κράτη. Κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των Ελλήνων από την ενέργεια αυτή. Αιολική, Ηλιακή, Υδροηλεκτρική, Υδροδυναμική, Γεωθερμική.
Θ. Επαναπροώθηση των Λαθρομεταναστών ( Απέλαση ) στην Πατρίδα εκάστου από όπου ήλθαν παρανόμως, σε συνεργασία με τις πρεσβείες των χωρών αυτών, με ασφάλεια για την Ελληνική Κοινωνία και Απαίτηση  ενίσχυσης της διαδικασίας αυτής από την Ευρωπαική Ένωση. Η Ελλάδα αιμοραγεί οικονομικά τόσα έτη και από την λαθρομετανάστευση με 5 δις ευρω εξαγωγή συναλλάγματος τουλάχιστον.- Ακύρωση Δουβλίνου 2.
Ι. Υπεράσπιση των Εθνικών μας ζητημάτων και της Εθνικής Κυριαρχίας για την ασφάλεια και σταθερότητα στην Πατρίδα.
- ΌΧΙ στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια
- Ανακύρηξη της Ελληνικής ΑΟΖ και προστασία των Ελληνικ΄ων Θαλασσών από το Ισχυρό μας Πολεμικό Ναυτικό και του Εναέριου Χώρου από την Ελληνική Αεροπορία
- Επίλυση του Κυπριακού με αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από το Βόρειο Τμήμα και επιδίωξη Ένωσης της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα!
- Ενίσχυση συντονισμό και άριστη προετοιμασία των Ελληνικών Διπλωματικών Σωμάτων.
- Υπεράσπιση των ζωτικών Εθνικών συμφερόντων σε κάθε γωνιά της Γής πχ ( ζήτημα Βορείου Ηπείρου και άλλα ).
- Γνώμονας για την Εξωτερική μας πολιτική η Εθνική αξιοπρέπεια Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία κ η ασφάλεια του Ελληνικού Λαού και η Ειρήνη στην Πατρίδα μας την Ευρύτερη Περιοχή και σε όλον τον Πλανήτη.
Ια. Σεβασμός στα Εθνικά και Θρησκευτικά ( Ελληνισμός και Ορθοδοξία ) πιστεύω ΟΛΩΝ των Ελλήνων και καταργηση του Ηλεκτρονικού Φακελώματος ( κάρτα του Πολίτη κ.α.)και Ελέγχου πράγμα το οποίο καταπατεί την Πίστη των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών , την παράδοση και σοφία των Αρχαίων Ελληνικών Αξιών KAI ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ιβ.Σεβασμός από την Πολιτεία της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους από την αρχαιότητα ως σήμερα χωρίς παραποιήσεις σκόπιμες και ανάδειξη και προστασία της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορικής Κληρονομιάς, Αρχαιολογικών μνημείων και Βυζαντινών Θησαυρών.
Ιγ.Κατάργηση του διατροφικού κώδικα Αλιμεντάριους ο οποίος περιορίζει και απαγορεύει την γνήσια Ελληνική διατροφή και απαγόρευση των μεταλλαγμένων τροφίμων στην Ελληνική αγορά για να προστατευθεί η Υγεία των Ελλήνων.

Ιδ. Σεβασμός στην αξιοπρεπή διαβίωση των Ελλήνων και δωρεάν ασφάλιση Υγείας και κατώτερης σύνταξης σε ανέργους και μή , ηλικιωμένους και νέους ( ασφάλιση υγείας για τους νέους και ενίσχυση των δημιουργικών τους προσπαθειών του καθενός για τον τομέα του.)
Ιε.Δημιουργία Λαικών Εθνοσυνελεύσεων σε όλη την χώρα ώστε οι Έλληνες πολίτες να καταθέτουν τις προτάσεις και την γνώμη τους για τα κοινωνικά θέματα της Πατρίδος μας.Αυτό θα διδάξει την αληθινή και άμεση Δημοκρατία των Ελλήνων.
Ιστ. Κατάργηση της Βουλευτικής ασυλίας και όποιου νόμου εμποδίζει την εκδίκαση των εγκλημάτων πολιτικών προσώπων, ώστε να δικάζονται οι πολιτικοί που διέπραξαν εγκλήματα κατά της κοινωνίας μας. Κατάργηση των υπέρογκων Βουλευτικών Επιδομάτων , υπουργικών, πρωθυπουργικών και κάθε είδους προκλητικών παροχών. Αναγκαία Μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης. Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση και οι Πολιτικοί να εισπράττουν τεράστια ποσά!
Ιζ. Ενίσχυση των Πολύτεκνων Οικογενειών , βοήθεια και σχεδιασμός για την γέννηση πολλών Ελληνόπουλων από Νέα ζευγάρια. Η πολιτεία πρέπει να υπερασπίζεται τις νέες οικογένειες και να προστατεύει και τις μονογονεϊκές ώστε να μεγαλώνουν άξια Ελληνόπουλα. Έτσι θα  αντιμετωπισθεί το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Ιη. Άμεση οργάνωση γνήσιας Παιδείας κατά την Ιστορία και τις Παραδόσεις του Ελληνικού Γένους διαχρονικά ώστε οι Έλληνες νέοι να αποκτούν ψυχοσωματική υγεία και να αναπτύσσουν τις επιστημονικές,αθλητικές και καλλιτεχνικές τους ικανότητες.
   Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούμε για την δημιουργία μίας Ελεύθερης και Δυνατής Ελλάδος για την Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
Με την βοήθεια του Θεού καλή Ανάσταση της Ελλάδος
Για την Ελλάδα των Ελλήνων
ΔΙΟΤΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΜΙΧΑΚΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΤΣΙΑΛΟΣ , ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΕΛΛ.ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΠΑΣΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΠΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ 


ΚΑΙ 33ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΩΝ.
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ EMAIL:ELLHNES12@GMAIL.COM
KAI ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 693 89 19 677


ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣTΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΜΑΙL ELLHNES12@GMAIL.COM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...