Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.ΚΡΙΝΕΤΕ...

Ο/Η Municipality of Skopelos / Δήμος Σκοπέλου άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΟΙ 3 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ": 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Η ανάρτηση-προβοκάτσια, στο ανυπόληπτο blog της περιοχής μας υπό την επωνυμία skopelos-news, της φωτογραφίας της Ελληνικής σημαίας μαζί με την Τούρκικη, στο Δημαρχείο της Σκοπέλου, μοναδικό σκοπό είχε να αμαυρώσει τα αθλητικά ιδεώδη, να σπιλώσει τους Διεθνείς Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες που διεξήχθησαν στη Σκόπελο από 4-11 Αυγούστου και να δυσφημίσει, για πολλοστή φορά, το νησί μας.

Με αφορμή την αναδημοσίευση της φωτογραφίας καθώς και την αναπαραγωγή του κειμένου-σπέκουλας από άλλα blogs, σας παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία προς αποκατάσταση της αλήθειας.

• Δίπλα στην Ελληνική υπήρχαν ακόμα δύο σημαίες, της Γαλλίας και της Βουλγαρίας, τις οποίες το εν λόγω blog τεχνηέντως απέκρυψε.
• Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής Διεθνών Αθλητικών Αγώνων, η οργανωτική επιτροπή είναι υποχρεωμένη να «σηκώνει» τις σημαίες των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης (ιστιοπλόων, κριτών, σκαφών κλπ).
• Το γεγονός ότι η Τούρκικη σημαία «κατέβηκε» σημαίνει την απόσυρση του ενδιαφέροντος των Τούρκων από τους αγώνες, διότι δεν ήρθαν σκάφη τους.
• Επίσης γίνεται κατανοητό ότι σημαίες που βρίσκονται στο Δημαρχείο μας δεν είναι «πρόκληση», αλλά τόπος αναγνώρισης και ενημέρωσης των εμπλεκομένων, μιας και χώρος του δημοτικού καταστήματος είχε παραχωρηθεί -όπως και πέρυσι- για τις ανάγκες των ιστιοπλοϊκών αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ δημοσίευσε την πρότασή σου ή την ιδέα σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...