Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ "ΚΥΡΙΑ" ΜΕΡΚΕΛ

    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ
   Είναι γνωστό από τα ιστορικά γεγονότα ότι η Γερμανία πάντα συμμαχούσε με τους εχθρούς του Ελληνισμού και είναι συνένοχη όχι μόνον για τα εκατομμύρια Ελλήνων νεκρών του Β Παγκοσμίου πολέμου από τον ψυχασθενή Χίτλερ αλλά και παλαιότερα « Γερμανοί…» κρύβονται πίσω από την Μικρασιατική καταστροφή και την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου της Μικράς Ασίας και της Θράκης από τον Κεμάλ Ατατούρκ.
 Μερκελ δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνει η Ιερά Ελλάδα μας προτεκτοράτο των παρανοϊκών και ανθρωποκτόνων σχεδίων της Γερμανίας και του διεθνούς κατεστημένου.
  Μέρκελ είσαι μία βάρβαρη απόγονος εγκληματιών και θεωρείσαι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα.
   Πώς τολμάς να πατάς το πόδι σου στην Ελλάδα των Καλαβρύτων και της Εθνικής Αντίστασης , την στιγμή που δεν αναγνωρίζεις και δεν καταβάλλεις τις αποζημιώσεις που οφείλεις στον Ελληνικό Λαό από τον Β παγκόσμιο πόλεμο και την ψυχανώμαλη συμμορία σου, που δολοφόνησε εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ;
   Πώς τολμάς να μην καταθέτεις τον κλεμμένο χρυσό της Ελλάδος και το αναγκαστικό δάνειο που έλαβαν οι εγκληματίες πρόγονοί σου από την Ελλάδα;
  Με τα ως άνω σίγουρα είναι μάταιο να ομιλείς περι της Οικονομίας της Ελλάδος, διότι χρεοκοπημένοι είστε εσύ και η Γερμανία σου και δυστυχώς είστε χρεοκοπημένοι και Ηθικά , Πνευματικά αλλά και οικονομικά μετά τα 525 δις ευρώ που οφείλεις ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΊΣ ΣΎΝΤΟΜΑ να καταβάλλεις  στην Ελλάδα και τους Ελληνες!!!
   Τελικά τα 600 δις που όλοι αναζητούν την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν και τα έχετε ληστέψει εσύ και η Γερμανία σου.
  Εδώ και τώρα φέρτε πίσω ότι χρωστάτε!
  Για όλα αυτά καλούμε όλους του ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Ελληνικό Λαό αύριο Τρίτη να δείξει τις άγριες προθέσεις του απέναντι στην Μέρκελ. Εμείς θα είμαστε μαζί σας . δίπλα σας  , όπου χρειαστεί ΕΛΛΗΝΕΣ για να αποτινάξουμε τον ζυγό της δουλείας!


                            

Ο Συντονιστής και Πρόεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...