Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Στο συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη και κατά της παγκοσμίου διακυβερνήσεως , ένας από τους κεντρικούς ομιλητές θα είναι μαζί με άξιους συναγωνιστές και ο συντονιστής του κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ ο Νομικός κ.Δημήτριος Μιχάκης.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ!

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ…


Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει μεγάλο συλλαλητήριο και πορεία κατά της κάρτας του πολίτη και της παγκόσμιας διακυβέρνησης του αντιχρίστου που ετοιμάζουν οι θιασώτες της Νέας Τάξης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο φλογερός ζηλωτής της Ελληνορθοδόξου Πίστεως, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, κ.κ. Μεθόδιος. Επίσης θα μιλήσουν , ο μαχητικός Πρόεδρος του Ορθοδόξου συλλόγου Μέγας Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης, Αναστάσης Θεοδωρίδης, ο φέρελπις Πρόεδρος του κινήματος <<Έλληνες>>,κ. Μιχάκης Δημήτριος ,καθώς και ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος. Καλούνται όλοι οι πιστοί ενωμένοι, τόσο του Πατρώου Εορτολογίου, όσο και του Νέου να δώσουν ένα βροντερό παρόν στην εκδήλωση.

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ-ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ
ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ δημοσίευσε την πρότασή σου ή την ιδέα σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...