Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΠΛΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΙΩΝ(ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ)-ΝΑΥΠΛΙΟΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
182 ΈΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Α ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821,ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΗ Ομάδα ΈΛΛΗΝΕΣ, ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος, μαθηματικός, και ο Δημήτριος Μιχάκης Νομικός , καλούμε όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ για να τιμήσουμε τον Ά Κυβερνήτη της νεωτέρας Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια 182 έτη μετά την άδικη και ανθελληνική δολοφονία του και στέλνουμε το μήνυμα της Συνενώσεως και Ελευθερίας όλων των Ελλήνων!!!

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΛΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΙΩΝ
• ώρα 11:00 πρωία Ισθμός Κορίνθου-κινητή γέφυρα : σύναξη των Ελλήνων και έναρξη ομιλιών από τους Ελευθέριο Αργυρόπουλο, Μαθηματικό
Δημήτριο Μιχάκη , Νομικό
Εκπροσώπους της Ομάδος ΈΛΛΗΝΕΣ
Προς τιμή του Ιωάννου Καποδίστρια

• 12:00 Εκκίνησις ΥπέρΜαραθώνιας διαδρομής 55 χιλιομέτρων ΙΣΘΜΟΣ-ΝΑΥΠΛΙΟΝ,ένα χιλιόμετρο για κάθε έτος της ζωής του Ι.Καποδίστρια από τον κ. Ελευθέριο Αργυρόπουλο.

ΠΕΜΠΤΗ 10/10 2013

ΝΑΥΠΛΙΟΝ

• ΏΡΑ 18:00 θα γίνει ο τερματισμός της διαδρομής από τον κ. Ελευθέριο Αργυρόπουλο στο σημείο δολοφονίας του Ι.Καποδίστρια στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Ναύπλιο όπου θα γίνουν τιμητικές ομιλίες δια τον Κυβερνήτη Ι.Καποδίστρια από του Ελευθέριο Αργυρόπουλο, Μαθηματικό, Δημήτριο Μιχάκη, Νομικό και εκπροσώπους της Ομάδος και μετάβαση στον ανδριάντα του Ιωάννου Καποδίστρια όπου ο κ. Αργυρόπουλος Ελευθέριος θα καταθέσει στεφάνι.


Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθείτε στον αγώνα των Ελλήνων διότι…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΎΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ δημοσίευσε την πρότασή σου ή την ιδέα σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...