Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ »

ΣΧΕΔΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

« ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ »

   Στο σχέδιο των Ελλήνων πάνω από όλα αξίζει η ζωή των Ελλήνων, η ασφάλεια και η προστασία και ενδυνάμωση της Ελληνικής Νεολαίας!Κανένας Έλληνας άνεργος, κανένας Έλληνας άστεγος και καταπιεσμένο.Εδώ και τώρα Δικαίωση, Εργασία , Δικαιοσύνη . Παιδεία στους Έλληνες.!Αξιοπρέπεια εδώ και τώρα.

Α. Αμεση καταγγελία όποιας παράνομης σύμβασης και Μνημονίου ή παράνομων όρων που καταπατούν το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία , το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει με απόλυτα προσεχτικό τρόπο από Έλληνες καταξιωμένους Επιστήμονες παγκοσμίως και με καλή σχέση με την Ευρώπη η οποία ιστορικά είναι παιδί της Ελλάδος. Η χώρα μας πρέπει να έχει επικοινωνία και καλές σχέσεις με την Ευρώπη και όχι απομόνωση.


Β.Λογιστικός και Νομικός έλεγχος του χρέους της Χώρας για να αφαιρεθεί το παράνομο μέρος αυτού.
Γ.Απαίτηση και άμεση διεκδίκηση των Γερμανικων αποζημιώσεων, του Ελληνικού Χρυσού και των Ελληνικών Αρχαιοτήτων σε όλον τον κόσμο
Δ.Έλεγχος Δικαστικός του ζητηματος της Ελληνική Τράπεζας της Ανατολής.
Ε.Εκδίκαση των εγκλημάτων των πολιτικών που οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και ανάλογη καταδίκη αυτών με δήμευση των παράνομων περιουσιών που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο.
Στ.Ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης σε όλες τις Ελληνικές Θάλασσες Αιγαίον και Ιόνιον και Αξιοποίηση του Ελληνικού Ορυκτού Πλούτου Πετρελαίων και Υδρογονανθράκων από Έλληνες και τον Ελληνικό Λαό και μόνο για τους Έλληνες.Αυτό θα γίνει με ήδη συσταθείσες Λαικές Εταιρίες δια των οποίων ο κάθε Έλλην θα έχει δικαιωματικά μετοχή για τον Ορυκτό Πλούτο της χώρας μας.
Ζ. Ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας , της Αγροτικής μας και της κτηνοτροφίας μας, της Βιομηχανίας , των Βιοτεχνιών και της Ελληνικής Τεχνολογίας με τους τόσο άξιους Έλληνες Επιστήμονες παγκοσμίως.
Η. Αξιοποίηση από την Ελληνική Πολιτεία και τους Έλληνες της γεωφυσικής ενέργειας και όχι παράδοση αυτής σε ξένα συμφέροντα και κράτη. Κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των Ελλήνων από την ενέργεια αυτή. Αιολική, Ηλιακή, Υδροηλεκτρική, Υδροδυναμική, Γεωθερμική.
Θ. Επαναπροώθηση των Λαθρομεταναστών ( Απέλαση ) στην Πατρίδα εκάστου από όπου ήλθαν παρανόμως, σε συνεργασία με τις πρεσβείες των χωρών αυτών, με ασφάλεια για την Ελληνική Κοινωνία και Απαίτηση  ενίσχυσης της διαδικασίας αυτής από την Ευρωπαική Ένωση. Η Ελλάδα αιμοραγεί οικονομικά τόσα έτη και από την λαθρομετανάστευση με 5 δις ευρω εξαγωγή συναλλάγματος τουλάχιστον.- Ακύρωση Δουβλίνου 2.
Ι. Υπεράσπιση των Εθνικών μας ζητημάτων και της Εθνικής Κυριαρχίας για την ασφάλεια και σταθερότητα στην Πατρίδα.
- ΌΧΙ στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια
- Ανακύρηξη της Ελληνικής ΑΟΖ και προστασία των Ελληνικ΄ων Θαλασσών από το Ισχυρό μας Πολεμικό Ναυτικό και του Εναέριου Χώρου από την Ελληνική Αεροπορία
- Επίλυση του Κυπριακού με αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από το Βόρειο Τμήμα και επιδίωξη Ένωσης της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα!
- Ενίσχυση συντονισμό και άριστη προετοιμασία των Ελληνικών Διπλωματικών Σωμάτων.
- Υπεράσπιση των ζωτικών Εθνικών συμφερόντων σε κάθε γωνιά της Γής πχ ( ζήτημα Βορείου Ηπείρου και άλλα ).
- Γνώμονας για την Εξωτερική μας πολιτική η Εθνική αξιοπρέπεια Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία κ η ασφάλεια του Ελληνικού Λαού και η Ειρήνη στην Πατρίδα μας την Ευρύτερη Περιοχή και σε όλον τον Πλανήτη.
Ια. Σεβασμός στα Εθνικά και Θρησκευτικά ( Ελληνισμός και Ορθοδοξία ) πιστεύω ΟΛΩΝ των Ελλήνων και καταργηση του Ηλεκτρονικού Φακελώματος (Ηλεκτρονικη κάρτα του Πολίτη,acta κ.α.)και Ελέγχου πράγμα το οποίο καταπατεί την Πίστη των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών ΚΑΙ την παράδοση και σοφία των Αρχαίων Ελληνικών Αξιών ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ιβ.Σεβασμός από την Πολιτεία της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους από την αρχαιότητα ως και σήμερα χωρίς παραποιήσεις σκόπιμες και ανάδειξη και προστασία της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορικής Κληρονομιάς, Αρχαιολογικών μνημείων και Βυζαντινών Θησαυρών.
Ιγ.Κατάργηση του διατροφικού κώδικα Αλιμεντάριους ο οποίος περιορίζει και απαγορεύει την γνήσια Ελληνική διατροφή και απαγόρευση των μεταλλαγμένων τροφίμων στην Ελληνική αγορά για να προστατευθεί η Υγεία των Ελλήνων.

Ιδ. Σεβασμός στην αξιοπρεπή διαβίωση των Ελλήνων και δωρεάν ασφάλιση Υγείας και κατώτερης σύνταξης σε ανέργους και μή , ηλικιωμένους και νέους ( ασφάλιση υγείας για τους νέους και ενίσχυση των δημιουργικών τους προσπαθειών του καθενός για τον τομέα του.)
Ιε.Δημιουργία Λαικών Εθνοσυνελεύσεων σε όλη την χώρα ώστε οι Έλληνες πολίτες να καταθέτουν τις προτάσεις και την γνώμη τους για τα κοινωνικά θέματα της Πατρίδος μας.Αυτό θα διδάξει την αληθινή και άμεση Δημοκρατία των Ελλήνων.
Ιστ. Κατάργηση της Βουλευτικής ασυλίας και όποιου νόμου εμποδίζει την εκδίκαση των εγκλημάτων πολιτικών προσώπων, ώστε να δικάζονται οι πολιτικοί που διέπραξαν εγκλήματα κατά της κοινωνίας μας. Κατάργηση των υπέρογκων Βουλευτικών Επιδομάτων , υπουργικών, πρωθυπουργικών και κάθε είδους προκλητικών παροχών. Αναγκαία Μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης. Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση και οι Πολιτικοί να εισπράττουν τεράστια ποσά!
Ιζ. Ενίσχυση των Πολύτεκνων Οικογενειών και βοήθεια και σχεδιασμός για την γέννηση πολλών Ελληνόπουλων από Νέα ζευγάρια. Η πολιτεία πρέπει να υπερασπίζεται τις νέες οικογένειες και να προστατεύει και τις μονογονεϊκές ώστε να μεγαλώνουν άξια Ελληνόπουλα. Έτσι θα  αντιμετωπισθεί το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Ιη. Άμεση οργάνωση γνήσιας Παιδείας κατά την Ιστορία και τις Παραδόσεις του Ελληνικού Γένους διαχρονικά ώστε οι Έλληνες νέοι να αποκτούν ψυχοσωματική υγεία και να αναπτύσσει τις επιστημονικές αθλητικές και καλλιτεχνικές του ικανότητες.
   Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενωθούμε για την δημιουργία μίας Ελεύθερης και Δυνατής Ελλάδος για την Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ
Με την βοήθεια του Θεού καλή Ανάσταση της Ελλάδος
Για την Ελλάδα των Ελλήνων
ΔΙΟΤΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε ΜΙΧΑΚΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΚΑΙ 33ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΩΝ.
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ EMAILELLHNES12@GMAIL.COM
KAI ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 693 89 19 677

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...