Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΚΗ Γενικού Επιτρόπου και Προέδρου Ομάδος ΈΛΛΗΝΕΣ

              ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΚΗ
Γενικού Επιτρόπου και Προέδρου Ομάδος ΈΛΛΗΝΕΣ

                               
   Αγαπητοί μου συνάνθρωποι, Έλληνες και Ελληνίδες, τις ημέρες αυτές εορτάζουμε την αρχή που όρισε ο Θεός για την Σωτηρία του Γένους των Ανθρώπων, την Γέννηση του Χριστού, Του Ηλίου Της Δικαιοσύνης.
   Είναι Ημέρα που το Φώς δυναμώνει και αυτό μας δίδει Την Μέγιστη Ελπίδα, της Δικαίωσης των Δικαίων, της Αγάπης, της Πίστεως αλλά και της τελικής καταστροφής των σχεδίων του σκότους.
  Για να φθάσουμε όμως ως κοινωνία, ως λαός, ως Έθνος αλλά και εν συνόλω ως Ανθρωπότητα στην ποθητή Ελευθερία και Ειρήνη πρέπει να εφαρμόσουμε από σήμερα στην ζωή μας τις Θεϊκές αρχές της Αγάπης της Πίστεως και της Ελπίδος και τότε η Ελλάς θα ελευθερωθεί από εμάς τους Έλληνες και θα βασιλεύει η Δικαιοσύνη και η Γαλήνη, ο Ήλιος της Δικαιοσύνης.
  Προσευχόμαστε και αγωνιζόμαστε για τους Έλληνες που περνούν την πιο δύσκολη περίοδο στην ζωή τους.
  Προσευχόμαστε και αγωνιζόμαστε για τους Χριστιανούς όλου του κόσμου που διώκονται όπως εμείς οι Έλληνες, άλλοτε οι Ρώσοι αδελφοί μας , οι Σέρβοι, και σήμερα με πολλά μαρτύρια και σφαγές οι Χριστιανοί της Συρίας.
  Προσευχόμαστε και αγωνιζόμαστε ώστε σύντομα τα εκατομμύρια Ελλήνων Χριστιανών στην Μικρά Ασία, τον Πόντο, την Ανατολική Θράκη, την Καππαδοκία και την Κωνσταντινούπολη να εορτάσουν μαζί μας Ελεύθεροι πιά, την Γέννηση του Χριστού και την Ανάσταση του Χριστού και της Ελλάδος στον Ναό της Του Θεού Σοφίας Κωνστα;ντινουπόλεως.. 
  Προσευχόμαστε και Αγωνιζόμαστε ώστε οι Έλληνες να δικαιωθούμε και επιτέλους να ζούμε με Δικαιοσύνη και Ελευθερία, με Στέγη, Εργασία και Ευτυχία στην Πατρίδα μας, και το χρέος να ανακηρυχθεί ένα ιστορικό ψεύδος διότι οι Έλληνες δεν χρωστούμε.
 Προσευχόμαστε και αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση όλης της ανθρωπότητας από τα δεσμά του σκότους της πλάνης και της φθοράς.

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ « ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΟΙΣ ΘΕΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΥΔΟΚΙΑ»

Χρόνια Πολλά
25 Δεκεμβρίου 2013
Ο Των Ελλήνων
Δημήτριος Μιχάκης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...