Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΑΥΤΗ ΕΣΤΙ Η ΟΔΟΣ.ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

« ΑΥΤΗ ΕΣΤΙ Η ΟΔΟΣ »
ΑΥΤΗ Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΟΣ ΟΡΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΠΑΤΗΡ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΥΛΑΞΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ.
ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΥΤΟΥ.
ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΟΡΙΣΕ, ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝ ΠΡΟΟΔΩ ΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!
ΩΣ ΝΟΜΙΚΟς ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΕΛΛΗΝΕΣ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΧΡΕΗ ΧΑΡΤΙΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΣΒΕΣΘΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
Η ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.
Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΟΤΙΜΩΣ.
Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΓΑΘΑ.
ΣΟΦΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΛΘΕΝ
Ο ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΜΙΧΑΚΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...