Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΙΧΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!

ME ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΙΧΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ  ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΝΙΚΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ! ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΩ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ KAI ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ Ο ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!
ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΙΧΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...