Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΕΚΤΑΚΤΟΝ!!!!

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
14-12-14

Δημητρίου Μιχάκη
Προέδρου ΈΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ  
   Η ώρα είναι ιερή και δια τούτο οι Έλληνες καθαροί τη καρδία πρέπει να επισφραγίσουμε πλέον τον αγώνα της απελευθερώσεως της Ελλάδος μας από όλους όσους μοιράζουν τα ιμάτια αυτής και ακυρώνουν τις ζωές μας.
 Παρακαλώ ακούστε το Άγγελμα αυτό το οποίο εκ καρδίας το μεταφέρω σε όλους εσάς τους Φίλους και Φίλες μου, ΕΛΛΗΝΕΣ αληθινούς. Αισθανθείτε και κατανοήστε την εκπόρευση του ιερού αυτού μηνύματος μετα προσοχής.
 Σε εσάς απευθύνομαι με Αγάπη και Ελπίδα! Σε εσάς που με στηρίζετε σε αυτήν την εκπλήρωση των γεγονότων, σε εσάς που δεν με προδώσατε, σε εσάς που με αγαπάτε και κατανοείτε αληθινά το πρόσωπό μου και την ψυχή μου. Σας Ευχαριστώ διότι γίνατε σπορά και ο καρπός πολύς. Ήλθε η ώρα της Συγκομιδής. Τα σάπιο έπεσε από μόνο του έτσι έπρεπε να γίνει, εντολή Θεού ήταν. Καθάρισε η ήρα απο το στάρι. Και ο Σίτος πολύς. Τώρα ο Σίτος πρέπει να συγκεντρωθεί σε καθαρό τόπο για να ζυμωθεί ο Άρτος και να προσφέρουμε στον Θεό την δική μας θυσία, κατα την Θεία Αναφοράν.
 Να γνωρίζετε ότι καθε ευγενική και θεάρεστη κίνησή σας και βοήθεια εις την Αποστολή αυτή την κατέγραψα εν τη καρδία μου, καθε τί το βλέπω και το καταγράφω δια λόγους δικαιοσύνης και όλους εσάς που είστε αληθινά παιδιά του Θεού σας έχω ως ευλογημένη συνένωση, ως αγαπητά παιδιά. Σε εσένα που αποστέλλω αυτό το άγγελμα αναφέρομαι και προσωπικά, απλά δια τον λόγο ότι ο Θεός μου έδωσε πολλούς συναγωνιστές ΕΛΛΗΝΕΣ, απευθύνομαι σε κάθε έναν απο εσάς ξεχωριστά με αυτή την θεία γραφή.

  Καλώ άπαντες τους ΕΛΛΗΝΕΣ της μεγάλης της των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ,  να σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων.
 Έχουμε πλήρη πνευματική ευθύνη ως έθνος δια το χρονικό διάστημα των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, της εκλογής του προέδρου Δημοκρατίας της χώρας και ίσως των επερχόμενων εκλογών αλλά και εξελίξεων. Η επιλογή των επόμενων αποφάσεών μας, ενέχει  πνευματική ευθύνη ενώπιον του Θεού, της Πατρίδος μας Ελλάδος και των Προγόνων και Αγέννητων μελλοντικών γεννεών.
Δεν θα επιτρέψουμε να αναλάβουν ξανά την εξουσία ο συφερτός των κομματικών φαρισαίων, οι οποίοι καταπάτησαν το Ελληνικό Σύνταγμα, δολοφονούν τους συνανθρώπους μας, εξεφτελίζουν τα όσια και ιερά της Ελληνικής ιστορίας και χτυπούν την Χριστιανική Ορθόδοξή μας πίστη.
  Δεν θα επιτρέψουμε σε πατριδοκάπηλους και ύποπτους γυρολόγους κομμάτων να εξυπηρετούν τους άρχοντές τους, που προσκυνούν ξένα συμφέροντα, κυκλοφορώντας ως λύκοι ενδεδυμένοι την προβιά προβάτου, οι οποίοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον απλό λαό.
 Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με γνώση και δικαιοσύνη, είναι ανάγκη να αναλάβουμε τα ηνία της Ιεράς Ελλάδος.
 Εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ πρέπει να δημιουργήσουμε την δυνατή και ελεύθερη Ελλάδα.
 Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε την Ιερή Διακήρυξη των Ελλήνων, δια την δικαίωση των Ελλήνων.
 Εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη αυτήν αναταραχή με ασφάλεια για την Ελλάδα και όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
 Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ικανοί να διοικήσουμε με δίκαιους νόμους που θα οδηγήσουν στην αξιοπρεπή διαβίωση του Ελληνικού Λαού.
 Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αναγκαίον να εφαρμόσουμε τους νόμους αυστηρα και να δικασθούν και να πληρώσουν οι υπαίτιοι της καταστροφής.
 Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα σε όλη την ανθρωπότητα και να σταθούμε άξιοι απόγονοι Σοφών και Ηρώων.
 Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με την βοήθεια του Θεού εγγυόμαστε ότι με την διακυβέρνησή μας η ΕΛΛΑΔΑ με ειρηνικό τρόπο, Ασφάλεια, Αρμονία, Σταθερότητα και Συνεργασία με κορωνίδα την των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με δύναμη Ελπίδα Αγάπη και Πίστη!
 Αναγνώστε και διαδώστε την διακήρυξη των Ελλήνων σε κάθε πόλη, σε κάθε χώριό σε όλη την Ελλάδα.
 Καλώ τα μέλη, τους φίλους, τους συνεργάτες  μας σε όλη την Ελλάδα να μεταφέρουν την ευχάριστη είδηση αυτού του καθαρού αγώνα των ΕΛΛΗΝΩΝ και να βοηθήσει ο καθένας με τις δυνάμεις και τις ικανότητές του.
 Καλώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ να επικοινωνήσουν άμεσα!
Καλώ όλους τους καθαρούς στην καρδιά ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ να αναλάβουν καθήκοντα σύμφωνα με τις ικανότητες και εμπνεύσεις τους.
 Καλώ τους Επιστήμονες συναδέλφους και συνεργάτες μου να είναι ετοιμοι να αναλάβουν ευθύνη δια την διακυβέρνηση επιστημονικών τομέων της πατρίδος μας πλέον επίσημα.
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.


Δημήτριος Μιχάκης
Νομικός-Δικηγόρος-Μουσικός
                                 Πρόεδρος
ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ
                               Email: ellhnes12@gmail.com
                               Σελίδα Facebook: Έλληνες
    Προφίλ Facebook: Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση (Έλληνες )
                                     https://www.facebook.com/ellhnes2012
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...