Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ...

  

  Οι ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. είμαστε εδώ! Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στην αβεβαιότητα και να θέσουμε μία νέα αρχή  στην κοινωνία μας με βάση την ΑΓΑΠΗ! Αυτό είναι το σωτήριο μήνυμά μας για αυτές τις γιορτινές ώρες προς όλους τους φίλους και φίλες μας! Την Αγάπη που γεννήθηκε σε μία ταπεινή φάτνη, την ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    Έτσι λοιπόν συνεργαζόμαστε με την Εκκλησία του Χριστού μας για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε με αγάπη τους συνανθρώπους μας όχι μόνο αυτες τις ιερές εορτές των Χριστουγέννων αλλά για όλες τις στιγμές που οι συνάνθρωποί μας, έχουν ανάγκη.
 Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους και φίλες και όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, με την προτροπή του προέδρου μας κυρίου Δημητρίου Μιχάκη – Δικηγόρου και Ιεροψάλτη να προσφέρετε το περίσευμα της αγάπης σας σε τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια ή ότι άλλο νομίζετε για την στήριξη των Ελληνικών οικογενειών που δοκιμάζονται σκληρά. Λύση των προβλημάτων είναι η με αγάπη συνένωση όλων των Ελλήνων, με αγάπη Χριστού! Η συγκέντρωση όλων των προσφορών θα γίνονται στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων και Αγίου Ανδρέου στην περιοχή Τσαλαβούτας του Δήμου Περιστερίου οδός Κρυστάλλη, καθημερινά το πρωί 9-10 και απόγευμα 6-7. Όσοι θέλετε διευκρινήσεις και πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεσθε στο emailellhnes12@gmail.com
                         Φιλανθρωπική Ομάδα Ελλήνων
ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.
Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Μιχάκης

Δικηγόρος-Νομικός-Ιεροψάλτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...