Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ!ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ...ΣΥΡΙΖΑ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20-2-2015
ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ  Με έναν πρώτο έλεγχο, με την συμφωνία αυτή, η Κυβέρνηση αναγνωρίζει πλήρως τις προηγούμενες Δανειακές Συμβάσεις με όλο το χρηματοπιστωτικό και διαδικαστικό τους περιεχόμενο, επομένως και τα Μνημόνια τα οποία περιλαμβάνονται εντός της δανειακής συμβάσεως ώς όρος. Oι δανειακές συμβάσεις από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις και την Τρόικα αναφέρονται ώς μέρος της  Κύριας Σύμβασης Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης ( MFA ) 

Δυστυχώς παρατηρούμε έναν υποτιμητικό συμβιβασμό μίας ακόμη μνημονιακής κυβέρνησης. Αν αυτό είναι η έκφραση του συνθήματος " ούτε ένα βήμα πίσω " τότε δυστυχώς ομιλούμε για μία τεράστια κολωτούμπα προς τα πίσω (μας πάει στο 2010, Μνημόνιο 1 ) μεγαλύτερη και από αυτές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων.

Επίσης η κυβέρνηση παραιτείται από το κούρεμα χρέους, διαγραφή χρέους, έλεγχος παράνομου χρέους. Ακόμη μας παραδίδει στο Αγγλικό Δίκαιο.

Η κυβέρνηση παραιτείται από μονομερείς ενέργειες, επομένως δεν δύναται να νομοθετεί οικονομικά προγράμματα άνευ της εποπτείας των τριών ( Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ ). Τί θα συμβεί με τις προεκλογικές δεσμεύσεις; 

Επιπλέον μέσω της επέκτασης-παράτασης της δανειακής σύμβασης από αυτήν την κυβέρνηση η Ελλάδα ως κράτος παραιτείται από οποιαδήποτε ασυλία, πράγμα το οποίον σημαίνει κατάργηση της Εθνικής και Λαϊκής Κυριαρχίας. Το ίδιο έπραξαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, το οποίον είναι άθλιον, αντιδημοκρατικό και ανθελληνικό.

Με τη συγκεκριμένη επίσης συμφωνία αναγνωρίζει πλήρως ότι θα αποπληρώσει όλο το χρέος της χώρας, επομένως παραιτείται από την θέση περί επαχθούς και παράνομου χρέους!

Αναγνωρίζει επίσης και την εποπτεία του Ελληνικού κράτους από την Τρόικα, τους 3 Θεσμούς τώρα πλέον, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ΔΝΤ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ
Πρόεδρος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.
ΝΟΜΙΚΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...