Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.


        Οι ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. δεν μείναμε στα λόγια αλλά πράξαμε το μικρότερο χρέος που θα μπορούσαμε και τιμήσαμε τους ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ μας που έπεσαν υπέρ Ελλάδος και Ελλήνων, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και υψώνοντας τις Σημαίες μαζί με τους Έλληνες αγρότες. Δίκαιον και Άξιον για την μνήμη τους η διερεύνηση των αιτιών και η αποκάλυψη των δολοφόνων τους, που φανερά πλέον όλοι γνωρίζουμε ότι είναι οι Τούρκοι που παραβιάζουν καθε ημέρα το Αιγαίο μας. Η Δικαίωσή τους πρέπει σύντομα να έλθει με την υπεράσπιση των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων. Συλλυπητήρια στους συγγενείς και τις οικογένειες των Ελλήνων Ηρώων.

ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ
Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μιχάκης


                                        κυβερνήτης -υποπλοίαρχος Τουλίτσης Αναστάσιος
 συγκυβερνήτης- υποπλοίαρχος Πανανάς Κωνσταντίνος
 ναυτίλος- ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος.


ΑΘΑΝΑΤΟΙ


Το χρονικο της τραγωδίας

01:48: Το ελικόπτερο Agusta Bell 212 ΠΝ-28 απονηώθηκε από την φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς για νυχτερινή πτήση. Αποστολή του πληρώματος του ελικοπτέρου στο πλαίσιο της άσκησης «Αστραπή» ο εντοπισμός στόχος επιφανείας, δηλαδή πολεμικών πλοίων που για το σενάριο της άσκησης θεωρούνται «εχθρικά».
 02:45: Απώλεια ίχνους και απώλεια επικοινωνιών με το ελικόπτερο Agusta Bell 212 με τον κωδικό αριθμό ΠΝ-28.
04:40: Εντοπισμός θερμικού ίχνους από το ελικόπτερο ΠΝ-56, οργανικό ελικόπτερο της φρεγάτας Σπέτσαι. 
07:01: Εντοπίστηκαν συντρίμμια από το ΠΝ-56 και από τα δύο Super Puma που είχαν απογειωθεί από Χίο και από Ρόδο για έρευνα και διάσωση. 
11:00: Ανακοινώθηκε ανεπίσημα πως εντοπίστηκαν στην ξηρά οι σοροί δύο εκ των τριών αξιωματικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για τον τρίτο. Οι δύο νεκροί, που δεν έχουν ακόμα αναγνωρισθεί, εντοπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση από τα συντρίμμια, γεγονός που θεωρείται ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης του ελικοπτέρου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...