Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΙΧΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ

   Έλληνες η Ελλάς βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Σχεδιάζεται πλέον μεθοδευμένα η διάλυση της Ελλάδος απο πολλές πλευρές και δυστυχώς ευρωπαικά κράτη σε συνεργασία με την Τουρκία αλλά και άλλα βαλκανικά κρατίδια συμφωνούν το μοίρασμα των ιματίων.

    Μετά από την άσχημη διπλωματικά και πολιτικά στάση του κράτους της Αυστρίας στο ζήτημα των προσφύγων και λαθρομεταναστών, αλλά και το παιχνίδι με το ιερό όνομα της Μακεδονίας, ο Νομικός Δημήτριος Μιχάκης και Πρόεδρος των Ελλήνων (ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.), διαπίστωσε την έλλειψη διακυβέρνησης της χώρας αλλά και την πλήρη ανυπαρξία του Υπουργείου Εξωτερικών, αφού παρά τις αισχρές επιθέσεις που δέχεται η Ελλάδα, η κυβέρνηση αλλά και το υπουργείο εξωτερικών όπως και ολόκληρη δυστυχώς η Βουλή μηδενός κόμματος εξαιρουμένου, τηρεί μία παθητική στάση, χωρίς τις ανάλογες αναγκαίες κατα το διεθνές δίκαιο κινήσεις υπεράσπισης των Εθνικών Ελληνικών Δικαίων, εκ της οποίας στάσης, ανάγεται το συμπέρασμα ότι προφανώς έχει συνενοχή δια εγκληματικών παραλείψεων στο εχθρικό αυτό σχέδιο διαλύσεως της Ελλάδος μας.


    Έτσι λοιπόν οι ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ  Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση, με το τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής και επικεφαλή τον Νομικό και Πρόεδρο κ.Δημήτριο Μιχάκη συνέταξαν επίσημο Διάβημα προς την Πρεσβεία της Αυστρίας, υποκαθιστώντας ουσιαστικά το Ελληνικό Υπουργείον Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενοι εντόνως δια τις αναφορές του ονόματός μας, της Μακεδονίας, των εικαζομένων συναλλαγών της Αυστρίας με βαλκανικά κρατίδια καταπατώντας Ελληνικά Εθνικά Δίκαια και βεβαίως καταγγέλοντας την στάση της Αυστρίας στο θέμα των προσφυγικών και λαθρομεταναστευτικών ροών, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω ζητήματα, τηρεί μία στάση απομόνωσης της Ελλάδος με κορύφωση την διάσκεψη της Βιέννης.

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΚΗ ΣΕ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΥΡΤΣ

    Ο Νομικός και Πρόεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Δημήτριος Μιχάκης απαντά στον συνομήλικό του και συνάδελφο Νομικό Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας κ. Κούρτς ο οποίος προκαλεί συνεχώς σύγκρουση και ταραχή στις διπλωματικές σχέσεις των δύο κρατών. Προφανώς τονίζει ο κύριος Μιχάκης Δημήτριος ότι ο κ. Κούρτς δεν γνωρίζει από Διεθνές Δίκαιο ( εφόσον από όσα ακούγονται μπορεί να μην έχει πάρει ακόμη το πτυχίο του ο κ. Κούρτς ) θέλοντας να τον ενημερώσει μέσα από το Διάβημα αυτό για το ζήτημα των προσφυγικών και λαθρομεταναστευτικών ροών αλλά και για το Εθνικό και ευαίσθητο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας για όλους εμάς τους Έλληνες. «Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να τις ανεχόμαστε » ανέφερε ο κ. Μιχάκης Δημήτριος « Δεν υποχωρούμε στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας και δεν πρέπει να αφήνουμε κενά στις διεθνείς μας αντιδράσεις ως Ελλάδα, ως Έλληνες, ως Ελληνισμός και πόσο μάλλον εγώ ως Έλλην Μακεδών!» δήλωσε ο κ. Δημήτριος Μιχάκης εντός της πρεσβείας της Αυστρίας ενώ συμπλήρωσε « Όλοι οι Έλληνες συμφωνούμε στο ότι θέλουμε άμεσα να σταματήσουν οι προσφυγικές – λαθρομεταναστευτικές ροές φυλάσσοντας τα θαλάσσια σύνορα και πιέζοντας την Τουρκία!». Τέλος καλεί ο Δημήτριος Μιχάκης όλους τους Έλληνες σε αγώνα υπερασπίσεως της Ελλάδος « Όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι και να σώσουμε την Πατρίδα μας, την Ελλάδα. Έλληνες ελάτε μαζί μας στον αγώνα!!! »  .

   Το Διάβημα κατατέθηκε από την επιτροπή εξωτερικής πολιτικής των Ελλήνων – ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. με επικεφαλή τον Νομικό Δημήτριο Μιχάκη και Πρόεδρο την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στην πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αυστρίας στην Αθήνα.Ακολουθούν σε επόμενα άρθρα: φωτογραφίες, οι δηλώσεις του κ. Δημητρίου Μιχάκη και το πρωτότυπο Διάβημα.
Ακολουθούν σε επόμενα άρθρα: φωτογραφίες, οι δηλώσεις του κ. Δημητρίου Μιχάκη και το πρωτότυπο Διάβημα.
  


 
               
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...