Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ


   Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Δημοκρατία και την θεμελιώδη αρχή της Λαικής και Εθνικής Κυριαρχίας, το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και της αφοσιώσεως στην Πατρίδα και την Δημοκρατία που ορίζει το Σύνταγμα στο άρθρο 120 έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να απαιτήσουμε την τήρηση του Συντάγματος να υπερασπισθούμε την πατρίδα μας την Ελλάδα από την εθνική και θρησκευτική αλλοίωση που αντισυνταγματικά επιχειρείται από την εξουσία, να υπερασπισθούμε τις αξίας μας, την εθνική ομοιογένεια και την κοινωνική συνοχή, με τον πατριωτισμό που επιτάσσει το Σύνταγμα, το οποίο έκανε κουρέλι η ίδια η κυβέρνηση και το παρακράτος.
   Στους διαπράττωντες το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που δεχόμαστε ως πολίτες του Ωραιοκάστρου , που διαδηλώσαμε ειρηνικά χθές, απαντούμε ότι φασισμός και ακροδεξιά είναι οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές που εγκληματούν απειλούν ληστεύουν και υπηρετούν την εξουσία και εκτελούν εντολές των ηθικών αυτουργών επί πληρωμή για την τρομοκρατία των Ελλήνων πολιτών. Φασίστες και ακροδεξιοί είναι οι κομματικοί φασίστες που διορίζονται παράτυπα και υπηρετούν κόμματα με θέσεις στο Δήμο και στο Κράτος για να πληρώνονται και να υπηρετούν το αντιδημοκρατικό καθεστώς. Καλύτερα να αναμένουν την αποκάλυψη των οικονομικών και άλλων σκανδάλων σύντομα και να παύσουν να συκοφαντούν,..Αυτοί οι τρομοκράτες μισούν την Δημοκρατία, μισούν την Ελλάδα.
  Εμείς είμαστε Έλληνες πολίτες Χριστιανοί Ορθόδοξοι αγαπούμε την Ελλάδα μας και σεβόμαστε την αληθινή Δημοκρατία και το Σύνταγμα της Ελλάδος.


Εάν συνεχισθεί η εξύβριση και η συκοφαντική δυσφήμιση απέναντι στους Έλληνες πολίτες του Ωραιοκάστρου θα κατατεθούν μηνύσεις και θα ασκηθούν αγωγές αδρών αποζημιώσεων. Καλύτερα κάποιοι να προετοιμασθούν να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη για τα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν διαπράξει και για τις απειλές και τις αντισυνταγματικές τους πράξεις και την κατάχρηση εξουσίας. Η ώρα εγγυς.

Έλληνες πολίτες Ωραιοκάστρου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...