Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για την εκλογή του κ. ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΡΑΜΠ

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Η εκλογή του κ. Ντόναλντ Ντράμπ σημαίνει ότι ο Αμερικανικός λαός ξύπνησε και αντιστέκεται κατα του πολυπολυτισμού και του ισλαμισμού.
   Συγχαίρουμε τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και πιστεύουμε στην ιδεολογική έκφραση και στο όνειρό του κ. Ντόναλντ Ντραμπ να επιστρέψει η Αμερική στις αξίες με τις οποίες θεμελιώθηκε ως χώρα και αυτες είναι: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια! Ο Ελληνισμός ως Πολιτισμός ήταν πάντοτε θεμελιώδης πηγή έμπνευσης για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Έλληνες της Ομογένειας της Αμερικής είναι ένα δημιουργικό και δυναμικό σώμα των Η.Π.Α.
   Δίνετε μία καλή ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει μία καλή συνεργασία Αμερικής-Ελλάδος-Ρωσίας για την σταθερότητα στην Μεσόγειο και την Ευρώπη.
Τραμπ: Είναι ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού
     Η εκλογή αυτή ήταν αναγκαία για να σταματήσει η ισλαμοποίηση την οποία κατήγγειλε ο νέος πρόεδρος κ. Ντόναλντ Τράμπ, ως υποψήφιος. Επίσης πιστεύουμε στην σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας με την δική του προσπάθεια αλλά και στην κατανόηση και ενίσχυση εκ μέρους των Η.Π.Α. της Ελλάδος, για τα κρίσιμα εθνικά ζητήματά της όπως το χρέος, η Κύπρος, το σκοπιανό πρόβλημα, αλλά και το λαθρομεταναστευτικό με την μεγαλύτερη δυνατή πίεση που μπορεί να ασκήσει στην Ισλαμική Τουρκία, την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και τον σεβασμό της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας στο Αιγαίο.
   Σας συγχαίρουμε και ευελπιστούμε στην Ειρήνη και την Δικαιοσύνη για όλη την ανθρωπότηταΕΛΛΗΝ.Ε.Σ
Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση
Τομέας Υπουργείου Εξωτερικών των Ελλήνων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...