Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ( Βίντεο )

Η παρούσα επιστολή-ανακοίνωση αποστέλεται σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης προς γνώση όλων των Ελλήνων Πολιτών ποιοί στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα των γονέων και κατοίκων όλης της Ελλάδος!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! 
25 Ιανουαρίου 2017


Συνταγματική Επιτροπή
ΕΛΛΗΝΕΣ
    

       Μετά και τα τελευταία γεγονότα πλέον, τις απειλές κατά των Ελλήνων γονέων και πολιτών, των αντισυνταγματικών και ανθελληνικων ρατσιστικών κινήσεων κατά των Ελλήνων εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων που συντελούν σε προσχεδιασμένη γενοκτονία του έθνους μας, με την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος μας και τον εποικισμό από χιλιάδες μουσουλμάνους αλλά και την ένταξή τους και στα σχολεία μας, είναι ιερή ανάγκη να ενωθούμε ως Έλληνες και με αλληλεγγύη και ενότητα να σταθούμε όλοι αντάξιοι της ιστορίας μας, να υπερασπισθούμε την Ορθοδοξία, την Ελλάδα μας, τους Έλληνες, το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Δημοκρατία και να αποκτήσουμε επιτέλους την Ελευθερία μας! Ζούμε σε καθεστώς δίωξης των Ελλήνων και μάλιστα με βία, απειλές, ψεύδη, συκοφαντίες και τρομοκρατία.
    Η Συνταγματική Επιτροπή των Ελλήνων, η Πατριωτική Ένωση και οι ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε δίπλα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που αντιστέκεται με κάθε νόμιμο μέσο και με γνώση! Κανένα τηλεοπτικό δίκτυο ή διαδικτυακό, δεν έχει προβάλλει τους λόγους για τους οποίους αντιδρούν οι γονείς και οι πολίτες, ενώ σε αντίθεση δείχνουν εικόνες που υποβιβάζουν τον αγώνα των Ελλήνων γονέων και πολιτών σε ευτελή επίπεδα λογομαχιών και συγκρούσεων που θα τα χαρακτηρίζαμε ανεγκέφαλες πράξεις έως και « στημένες »... από γνωστούς και αγνώστους ενώ δεν προέβαλλαν ούτε ένα δευτερόλεπτο από την κεντρική ομιλία του Νομικού κ. Δημητρίου Μιχάκη και εκπροσώπων συλλόγων!
 Θεωρούμε ομόφωνα ως επιτακτική ανάγκη και σας ζητούμε να προβάλλετε από το δικό σας διαδικτυακό μέσον, εφόσον έχετε στην ψυχή σας Χριστό και Ελλάδα, τους νόμιμους λόγους αντίδρασης των Ελλήνων γονέων και κατοίκων για το ζήτημα των λαθρομεταναστών με την κεντρική ομιλία του Νομικού και προέδρου της Συνταγματικής Επιτροπής των Ελλήνων κ. Δημητρίου Μιχάκη και εκπροσώπου των κατοίκων και γονέων που αντιστέκονται στην γενοκτονία αυτή. Καλό είναι όλοι μας να ακούσουμε την εμπεριστατωμένη νομικά δυναμική ομιλία με συμμετοχή πλήθους Ελλήνων και να ενημερώσουμε ανα την Ελλάδα, αποστέλοντας το βίντεο σε όλους τους Έλληνες και μάλιστα στους γονείς για να γνωρίζουν ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα μας όπως επιτάσσει και το Σύνταγμα με κάθε νόμιμο μέσο.
   Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε έτοιμοι για να κανουμε την ΕΛΛΑΔΑ όπως της αξίζει μέσα από την σπουδαία Ιστορία της, με κυβέρνηση Ελεύθερων και Ικανών Ελλήνων!
Πιστεύουμε ότι είναι Εθνική ανάγκη και αυτονόητη η συνεργασία σας, η καλή σας πίστη και η δεοντολογία της έγκυρης ενημέρωσης αυτές τιςς ΄κρίσιμες στιγμές. Μόνον έτσι θα σωθεί η Ελλάδα μας. Σταθείτε στο πλευρό των Ελλήνων.

   Για Πανελλήνιο Συντονισμό επικοινωνείτε στο email: ellhnes12@gmail.com
Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις. Ακολουθεί το βίντεο της ομιλίας.

Ευχαριστούμε.
Συνταγματική Επιτροπή Ελλήνων
ΕΛΛΗΝΕΣ
Διοικούσα επιτροπή και ο 
Πρόεδρος Δημήτριος Μιχάκης
   Νομικός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...