Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣΠρος Ηλείους αγρότες και κατοίκους Επιστολή
του
κ. Δημητρίου Μιχάκη
Νομικού και Προέδρου της Συνταγματικής επιτροπής των Ελλήνων29 Ιανουαρίου 2017     Χαίρομαι που απευθύνομαι στους κατοίκους Έλληνες της Ηλείας και μάλιστα του τόπου όπου ευρίσκεται κοντά η Αρχαία Ολυμπία των Ολυμπιακών Αγώνων, του πνεύματος της ενότητας, της συνεργασίας και της συνενώσεως των ελεύθερων Ελλήνων και αυτό θα μεταφέρω με αυτόν τον λόγο μου. Μετά από τις τελευταίες κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις των αγροτών, ήλθε ξανά η ώρα να δούμε την αλήθεια. Θα σας μιλήσω ως Νομικός, ως απόγονος αγροτικών οικογενειών αλλά πάνω από όλα θα σας μιλήσω ως Έλληνας. Τον λόγο θα σας τον εξηγήσω εν συντομία. Πολλά χτυπήματα δέχεται η Ελλάδα μας, ιδιαίτερα τα τελευταία έτη σε όλα τα επίπεδα, διότι υπάρχει ένα ολοφάνερο σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού λαού και κατοχής της πατρίδος μας από ξένους παράγοντες που στόχο έχουν την Ελλάδα. Για να κατακτήσουν την Ελλάδα κάτι που το επιδιώκουν εδώ και χιλιάδες έτη, πρέπει πρώτα να εξοντώσουν εμάς τους Έλληνες που είμαστε οι νόμιμοι και ιστορικοί κληρονόμοι της Ελλάδος, είμαστε τα παιδιά της Ελλάδος, οι ιθαγενείς αυτής της ιερής και ιστορικής χώρας με απόλυτο και απαραβίαστο και ιερό δικαίωμα σε αυτήν την ιερή γή, που εσείς οι αγρότες σμιλεύετε με τα χέρια και τα μηχανήματά σας και παράγετε τα προιόντα της. Αυτό το ιερό δικαίωμα της σύνδεσης με την οικία πατρογονική γή μας, την Ελλάδα, ήταν που έδινε δύναμη σε όλους τους ήρωες προγόνους μας, από τον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή, τον Μέγα Αλέξανδρο, έως τον Παλαιολόγο, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Παπαφλέσσα και τον Μακρυγιάννη, να αγωνίζονται για την Ελευθερία αυτής της γής και την δικαιοσύνη, κατά οποιουδήποτε κατακτητή που ήθελε γή και ύδωρ! Εσείς οι Πελοπονήσιοι λόγω του 1821 γνωρίζετε πολύ καλά αυτά τα δύο στοιχεία, γή και ύδωρ και αυτή την ενεργοποίηση του δικαιώματός μας με νόμιμα ειρηνικά αλλά δυναμικά μέσα, την φοβούνται και οι σημερινοί τύραννοι και εξουσιαστές, εγχώριοι αλλά και εξωτερικοί.        
    Αυτό το πολύτιμο δικαίωμα στην Ελευθερία, την Ζωή, την αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στην οικονομία, την Δικαιοσύνη, την Ελευθερία του Έθνους μας, οι αγωνιστές του 1821 παρέδωσαν σε εμάς με σφραγίδα το αίμα και την θυσία τους, ως παρακαταθήκη, με το Σύνταγμα της Ελλάδος που στο πρώτο άρθρο ορίζει ότι Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και ότι  όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Αυτό το Έθνος είναι λοιπόν το Έθνος των Ελλήνων, δηλαδή όλοι εμείς και αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα, η πατρίδα μας! Αυτά θέλουν να τα αφανίσουν. Για τον αφανισμό του Ελληνικού λαού πρώτα αφανίζουν την οικονομία του και μάλιστα τη βάση της οικονομίας και τη δύναμη ιδιαίτερα της Ελλάδος με την οποία τόσες χιλιάδες χρόνια οι Έλληνες ζούμε και αυτή είναι η Αγροτική οικονομία, διότι εμείς οι Έλληνες εδώ και χιλιάδες χρόνια σχεδόν όλοι αγρότες είμασταν, δυστυχώς όμως τα τελευταία έτη έχει στοχοποιηθεί ο αγροτικός κόσμος, ώστε η Ελλάδα να χάσει την παραγωγικότητά της, την αυτάρκεια, με αποτέλεσμα να παραδίδουμε την περιφέρεια, τα χωριά μας, τα χωράφια μας, την γή μας έρημη σε ξένους ενώ επίσης σκοπεύουν να πτωχεύσουν τον αγροτικό κόσμο ώστε οι νέοι της Ελλάδος να μην γίνονται αγρότες, αλλά ως άνεργοι να εκδιώκονται κυριολεκτικά σε ξένες χώρες, με σκοπό να αδειάσουν την Ελλάδα από το εμπόδιο γι αυτούς, που ονομάζονται Έλληνες και ταυτόχρονα να γίνεται αντικατάσταση του πληθυσμού με ξένους πληθυσμούς λαθρομεταναστών, πράγμα το οποίο σύμφωνα με το Σύνταγμα αλλά και απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας οδηγεί σε διατάραξη του πολιτεύματος στην χώρα και τελικώς πραξικοπηματική κατάλυση του Συντάγματος και της Εθνικής κυριαρχίας. Έτσι λοιπόν επίορκοι βουλευτές μικρών και μεγάλων κομμάτων που με θράσος και ψεύδη ψήφισαν τα μνημόνια που δεν ειναι παρά η συμφωνία παράδοσης της Ελλάδος στους ξένους και υπογραφή γενοκτονίας των Ελλήνων, παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία και τον Ελληνικό λαό στις αποφάσεις που οδηγούν σε καταστροφή και του αγροτικού κόσμου. Αυτοί οι πρώην και νύν βουλευτές δεν πρέπει επιτέλους να τιμωρηθούν με δικαστήρια βεβαίως; Πρέπει να τους ανεχόμαστε να ξανα πέρνουν αξιώματα ή να αλλάζουν τα ρούχα τους, τα κόμματά τους ή να φτιάχνουν καινούργια ψευτοκομματίδια και σαν τον Μανωλιό να αλλάζουν και να μας εμπαίζουν;   Για αυτό η Ελλάδα θα σωθεί μόνο με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και εκδίκαση των εγκλημάτων και των κλοπών των βολευτών. Για να σταματήσουν αποφάσεις γενοκτόνες για την αγροτιά μας πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του μνημονίου και για να γίνει αυτό πρέπει να εκδικασθούν οι βουλευτές που με αναίδια τα ψηφίζουν εδώ και χρόνια. Μέ τα ψηφισμένα μνημόνια και τις νομοθετικές τους ρυθμίσεις προσπαθούν να εκτελέσουν τον αγροτικό κόσμο, με υπερφορολόγηση, τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών, την αύξηση του κόστους παραγωγής κ.α.
   Το αγροτικό ζήτημα είναι Εθνικό ζήτημα όλων των Ελλήνων αλλά και εσείς οι αγρότες να κατανοήσετε ότι το ζήτημα αυτό συνδέεται με όλο τον πόλεμο που δέχεται σήμερα ο κάθε Έλληνας, είτε είναι οικονομικός πόλεμος σε κάθε τομέα και επάγγελμα, είτε πόλεμος εγκληματικότητας ανασφάλειας λαθρομεταναστευτικού, ιδεολογικός κ.α. Για αυτούς τους λόγους και βασιζόμενοι στο Σύνταγμα της Ελλάδος, πρέπει να υπερασπιστούμε όλοι ενωμένοι και τα αιτήματα των αγροτών αλλά και εν γένει την Ελλάδα μας και το Σύνταγμα της Ελλάδος, που καταλύεται δια της καταπατήσεως των συνταγματικών μας διακαιωμάτων στην ζωή στην εργασία στην διακαιοσύνη κ.α.  
  Είμαι νέος σε ηλικία και βλέπω ότι παρέδωσαν την Ελλάδα και μέρα με τη μέρα μας καταστρέφουν όλους, κάθε Έλληνα και βεβαίως και τους αγρότες και εμένα ως νέο Νομικό Επιστήμονα με εκδιώκουν από την Ελλάδα, όπως 500.000 νέους Έλληνες επιστήμονες που έφυγαν σε άλλες χώρες. Όμως από παιδί υποσχέθηκα ότι θα μείνω στην Ελλάδα, για να αγωνιστούμε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες να σώσουμε την Ελλάδα μας. Τώρα πιά διψάω για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα και για τιμωρία των ενόχων πολιτικών μεγάλων και μικρών κομμάτων γιατί όλοι μας εξαπατούν και σας ζητώ την στήριξή σας όπως και εγώ πάντα υποστήριξα τους αγώνες όλων των αγροτών αγνώστων και γνωστών σε όλη την Ελλάδα.     Επιτέλους να σταματήσουμε την πολιτική διαπλοκή που εδρεύει στην Αθήνα και δυστυχώς αμαυρίζει την πόλη της σοφίας και της Δημοκρατίας, την αρχαία Αθήνα.
  Μην υποχωρείτε και ας διεκδικήσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι τα δίκαια και συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων αγροτών:
Αμεση απόσυρση της κυβερνητικής απόφασης για διαβίβαση στο ΚΕΑΟ των χρεών τα ταμεία κάτω των 5.000 ευρώ.
Καμία κατάσχεση για χρέη ασφαλιστικών εισφορών των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.
Ετήσιο ακατάσχετο όριο στα τραπεζικά βιβλιάρια των αγροτοκτηνοτρόφων
Κατάργηση των αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών.
Να σφραγιστούν όλα τα βιβλιάρια υγείας του ΟΓΑ χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Συντάξεις αξιοπρέπειας. Μείωση των ορίων συνταξιοδότησης στα 60 για τους αγρότες και στα 55 για τις αγρότισσες.
   Και βεβαίως όσον αφορά τον νόμο για τις δασικές εκτάσεις ζητούμε σεβασμό στις περιουσίες των αγροτών και των χωραφιών τους με τα οποία ζουν τις οικογένειές τους και αναπτύσσουν την Ελλάδα! Να κοιτάξουν τις καταπατήσεις που γίνονται εδώ και δεκετίες από διαπλεκόμενους με τις βίλες τους στην Πεντέλη, τον Υμηττό κ.α.
   Επίσης να εξασφαλισθούν και να δοθούν οι επιδοτήσεις σε όλους τους αγρότες χωρίς να συμψηφίζονται ή να εμποδίζεται η κατάθεσή τους λόγω χρεών ( αντισυνταγματικών ΕΝΦΙΑ ή άλλων φόρων), αφού μόνον έτσι θα μπορούν οι οικονομικά αδύναμοι αγρότες να συνεχίζουν τις εργασίες τους και να εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις τους.
   Σε συνέδριο όπου θα προεδρεύσω και θα μιλήσω στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή αλλά και στην μεγάλη περιοδεία που θα κάνω μετά το κάλεσμα της Βορείου Ελλάδος που δέχτηκα, θα μεταφέρω στον λαό της Μακεδονίας τον αγωνιστικό παλμό της Ηλείας και της Πελοποννήσου.      
   Η Ελλάδα με τρία πράγματα μπορεί να ξαναγίνει αυτάρκης και ανεξάρτητη! Με Αγροτική ανάπτυξη, Δικαιοσύνη και Ενότητα. Πιστεύω ότι αυτά που σας λέγω από καρδίας, μπήκαν στον Νού και την Καρδιά σας για να τα κάνουμε πράξη. Καλόν Αγώνα! Καλή Δύναμη! Το δίκαιο είναι με το μέρος μας, η Νίκη είναι κοντά!
Με Τιμή και Δύναμη,
Δημήτριος Μιχάκης
Νομικός
Πρόεδρος
Συνταγματικής Επιτροπής των Ελλήνων
Επικοινωνία
Email: Εllhnes12@gmail.com  facebook: Δημήτριος Μιχάκης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...