Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Κυριακή 28 Μαΐου 4 μ.μ. ΛΑΡΙΣΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 « Η Ελλάδα μας και οι Έλληνες θα ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές με Ενότητα σοφρωσύνη αγώνα και συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις. Μόνον με κοινό αγώνα μπορούμε να υπερασπισθούμε τα Ιστορικά και Συνταγματικά μας δικαιώματα ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και να αντισταθούμε στο Εθνικό, οικονομικό, ιστορικό ξεπούλημα αλλά και την πνευματική προδοσία. Δι’ αυτό καλώ τον Ελληνικό λαό να συμμετάσχει στην συγκέντρωση που διοργανώνουν Έλληνες και Ελληνίδες που πιστεύουν στην Ορθοδοξία και αγαπούν την Ελλάδα . »
Δημήτριος Μιχάκης
Νομικός-Ιεροψάλτης

Το ΕΛΚΙΣ (ΕλληνΟρθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας ) και τα συνεργαζόμενα Χριστιανικά σωματεία σας προσκαλούν την
Κυριακή 28 Μαΐου 2017 ώρα 4 μ.μ.
ΛΑΡΙΣΑ
στο Ξενοδοχείο « Διόνυσος » οδός Λάμπρου Κατσώνη και 23ης Οκτωβρίου
σε
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΝΕΔΡΙΟ


    Το ΕΛ.ΚΙ.Σ. και Π.Ο.Σ.Ε.Ο.Π με τα συνεργαζόμενα Χριστιανικά σωματεία και φορείς όπως ο Άγιος Γεδεών Τυρνάβου Λαρίσης κ.λ.π διοργανώνουν συγκέντρωση – ομιλία στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Διόνυσος οδός Λάμπρου Κατσώνη και 23ης Οκτωβρίου, την 28η Μαίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 16μ.μ. ( ελεύθερη είσοδος ) όπου θα αναπτυχθούν τα κάτωθι θέματα:

Α) Ορθοδοξία και Ελλάδα
Β) Ηλεκτρονικό φακέλωμα – Κάρτα πολίτη- Πλαστικό χρήμα-Αχρήματη κοινωνία
Γ) Διωγμός των Αγιορειτών Πατέρων Ιεράς Μονής Εσφιγμένου και λοιπών μοναχών που διέκοψαν το μνημόσυνο.

   Προσκαλούμε κλήρο και λαό σε ενότητα και επαγρύπνηση για ενημέρωση στα μεγάλα και καυτά θέματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και κάθε Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος.
  Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη.
  Η διοίκηση του ΕΛ.ΚΙ.Σ. και των συνεργαζομένων χριστιανικών σωματείων.
  Θα υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο από την Αθήνα για την μεταφορά όσων επιθυμούν τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση της Λάρισας, το οποίο θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής από κέντρο Πειραιά και Αθήνας.
Για πληροφορίες του Λεωφορείου από Αθήνα στο email: ellhnes12@gmail.com για να σας παραπέμψουμε στον υπεύθυνο του ΕΛ.ΚΙ.Σ


ΕΛ.ΚΙ.Σ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...