Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ: Έκανα και κάνω το χρέος μου για την Ελλάδα, για την Μακεδονία μας!


Με μάχες και πολύ αγώνα, αγωνίστηκα ώστε να γίνει στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 το Μεγάλο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα!
Το παρασκήνιο πρέπει να γραφτεί με λεπτομέρειες στην Ελληνική Ιστορία! Είναι υποχρέωσή μου και για λόγους δικαίου κ για πολλούς άλλους, που πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες κ οι επόμενες γεννεές.
Στις αρχές Ιανουαρίου αποφασίσαμε πολλοί συνεργάτες κ σωματεία, να γίνει συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη όμως ξαφνικά ξεπετάχτηκαν κάποιοι άγνωστοι στην Θεσσαλονίκη που ποτέ δεν τους είδαμε εδώ και χρόνια σε αγώνες για την Μακεδονία μας.
Για να μην υπάρχει διχασμός αποφασίσαμε να υπαναχωρήσουμε κ τότε εμπνέύστηκα κ πήραμε την πρωτοβουλία πολλοί συνεργάτες κ σωματεία με την Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων που αποτελείται από προσωπικότητες των Επιστημών γενικώς, να διοργανώσουμε ένα Μεγάλο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ πιστεύοντας ότι η πίεση προς την Βουλή θα είναι μεγάλη κ βεβαίως αποτελεσματική.
Με την πρώτη ανακοίνωση όμως υπήρχαν ιδιαίτερες πιέσεις από πολλά πρόσωπα τα οποία συνεχως μου ζητούσαν να σταματήσω κ να ακυρώσω το το συλλαλητήριο της 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!
Βεβαίως είχα ενημερώσει τα στελέχη και Προέδρους των Παμμακεδονικών Ενώσεων οι οποίοι συμφώνησαν μαζί μου να προχωρήσω σε συλλαλητήριο των Αθηνών και μάλιστα μου δήλωσαν ότι θα έχω την στήριξή τους. Βεβαίως άρχισα να συντονίζω αρκετά σωματεία και ενώσεις για αυτόν τον σκοπό, ξεκίνησε επιτροπή διοργάνωσης φτιάχτηκαν αφίσσες, φυλλάδια, ετοιμάστηκε ειδική σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκατομμυρια ενημερώσεις επισκεπτων και επιπλέον έγινε κ πρόγραμμα για ζητήματα ασφαλείας του Συλλαλητηρίου με καλές προτάσεις από σημαίνοντα πρόσωπα και ξεκίνησε και η προσπάθεια για εθελοντική προσφορά σε ότι χρειαστεί και την προετοιμασία μεγαφωνικής εξέδρας, σημαιοστολισμού, κλείσαμε προσφορές από κτελ και τουριστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, κλείσαμε λεωφορέια μετακίνησης και πολλά άλλα! Μία εκπληκτική διοργάνωση με την αγάπη του κόσμου και την συμπαράσταση. Ένα μεγάλο κύμα Ελλήνων κ Ελληνίδων αύξανε και στήριζε την 4η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ παρά τις προσπάθειες πολλών να το πολεμήσουν και μάλιστα προσώπων που θα αναρωτηθείτε και θα εκπλαγείτε!!!
Παρόλα αυτά συγκεκριμένα άτομα συνέχιζαν τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα για να με εμποδίσουν να γίνει το συλλαλητήριο εμπαίζοντάς με υβρίζοντας μέχρι και με συκοφαντίες και λέγοντάς με ότι δέν θα έχω ούτε 200 άτομα και έτσι θα αποτύχει. Εγώ αντιθέτως με τα σωματεία που συντονίστηκα είμαι βέβαιος για την επιτυχία. Μέρα με τη μέρα με σκληρή προσπάθεια η συμμετοχή μεγάλωνε! Τα σωματεία δήλωναν στήριξη μέχρι και ο σύνδεσμος κληρικών με την Εκκλησία όσο βεβαίως η επιτροπή μας με την δική μου εκπροσώπιση στα ΜΜΕ κάναμε μεγάλο έργο και μάλιστα ενημερώνοντας με γνώσεις Διεθνούς Δικαίου για το εθνικό μας ζήτημα.
Στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη οι διοργανωτές παρά τις διαβεβαιώσεις ούτε επέτρεψαν να ανακοινώσουμε το Συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4/2 ούτε το ανακοίνωσαν εκείνοι παρά τις πιέσεις της ομογένειας! Βεβαίως δεν το ανέφεραν καν στην σελίδα τους παρ ότι η επιτροπή μας βοήθησε έμπρακτα το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη διαφήμηση!
Μετά το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης οι πιέσεις αυξήθηκαν σε αισχρό βάθμό και μέχρι του σημείου να προσπαθούν με ψυχολογικό πόλεμο να με πείσουν να το ακυρώσω και άλλοτε να αλλάξω το σημείο και να γίνει σε κλειστό χώρο στον Πειραιά και όχι στο Σύνταγμα πράγμα που αρνηθηκα εγώ και οι συνεργάτες μας.
Την Τρίτη 23/1 βγαίνει πρωτοσέλιδο και θέμα στην εφημερίδα καθημερινή ότι το Συλλαλητήριο δεν θα γίνει στο Σύνταγμα αλλά στον Πειραιά αναφέροντας μάλιστα ότι το αποφάσισε η διοργάνωση,. Πράγμα ψευδές!!
Εγώ τότε εξοργίστηκα και τηλεφώνησα στην Καθημερινή και απείλησα ότι θα πάω στο εισαγγελέα διότι δεν ανέφερε τέτοια αλλαγή η επιτροπή και ρώτησα από που το έμαθαν αυτό. Τότε η εφημερίδα το διόρθωσε και έγραψε νέα ανακοίνωση ότι ο τόπος θα είναι το Σύνταγμα και δεν αλλάζει αυτό.
Ταυτοχρόνως κάποιοι διέσπειραν διαβολές ότι δεν θα γίνει και ότι εγώ ο Μιχάκης τα παρατάω ή δήθεν ότι δεν μπορούμε! Ψεύδη συνεχώς και συκοφαντίες και μάλιστα απο εφημερίδα συγκεκριμένων συμφερόντων κ μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από την κυβέρνηση κατηγορώντας την επίσημη επιτροπή μας και στηρίζοντας συγκεκριμένα άτομα! Κινησαν και ενεργοποιήθηκε όλο το παρακράτος και μηχανισμός εξόντωσής μου.
Όταν όλη μου η στάση ήταν αποφασιστική για το Συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, τότε άρχισαν πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το σύστημα τρέμει την 4η Φεβρουαρίου ή ότι θα γίνει λαοθάλασσα, ότι περιμένουμε μεγάλα γεγονότα!
Τα τηλεφωνήματα ψυχολογικής πίεσης και εκβιασμού συνεχίζονταν από αγνώστους σε εμένα! Επίσης ένας μηχανισμός προφίλ σε μέσα δικτύωσης προσπαθούσαν να κάμψουν το φρόνιμα και την αποφασιστικότητά μου.
Κατέθεσα εγκαίρως κ νομίμως αίτηση για παραχώρηση χώρου για τις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο Σύνταγμα ώρα 2 για το Μεγάλο Συλλαλητήριο για την οποία μας ενημέρωσε ο Δήμος Αθηναίων ότι είναι νόμιμη και έγκυρη και ότι θα εκδοθεί η άδεια!
Κάποια περίεργα άτομα με συκοφαντούσαν ότι δεν έχει κατατεθεί αίτηση! Άλλο ένα ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌ ΨΕΜΑ!!!!
Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου δέχθηκα απειλητικό τηλεφώνημα « Σου δίνουμε διορία λίγες ώρες να ακυρώσεις το Συλλαλητήριο αλλιώς θα σου κάνουμε κακό θα κινδυνεύσει η ζωή σου κ.α.» Ρωτούσα ποιός είναι αλλα ουδεμία απάντηση. Συνέχιζαν να με απειλούν!
Εκείνη την ημέρα λοιπόν δέχθηκα τηλεφωνήματα με πιέσεις κ βεβαίως άρχισε κ ένας μηχανισμός στοχοποίησής μου συκοφαντιών κ ψεμάτων με σκοπό την πλήρη αποδόμηση του προσώπου μου, την απομάκρυνση κ τρομοκρατία των συνεργατών μου κ τελικώς την βιολογική μου εξόντωση! Παρά τις δυσκολίες συνέχιζα τον αγώνα με πίστη κ αφοσίωση!
Την Πέμπτη την ίδια μέρα μου ήλθε μήνυμα απο κάποιο άτομο να πάω στο ξενοδοχείο Τιτάνια χωρίς να με ενημερώσουν το τί θα γίνει.
Όταν πήγα είδα μπροστά μου ένα σκηνικό έτοιμο να μου επιτεθεί κ στημένες κάμερες. Δεν ενημερώθηκα για τίποτα ούτε κάλεσαν τα σωματεία κ την συντονιστική επιτροπή του Συλλαλητηρίου! Αυτοί όρισαν παράνομα δικό τους συμβούλιο κ αυτόκλητα ανακοίνωσαν δική τους επιτροπή προσπαθώντας να κλείσουν το στόμα το δικό μου και των συνεργατών μου! Μάλιστα κατηγορήθηκα γιατί αγωνίστηκα για το θέμα των λαθροεισβολέων και τους απάντησα ότι η Μακεδονία έχει σοβαρό πρόβλημα με την εισβολή λαθρομεταναστων και αυτό συνδέεται άμεσα με το Μακεδονικό ζήτημα αφού πως θα υπερασπισθούμε το όνομα της Μακεδονίας μας, όταν αλλοιώνεται ο Ελληνικός πληθυσμός της!
Μέσα σε αυτούς ήταν τα άτομα που εδώ και ένα μήνα με πίεζαν να μην γίνει αυτό το Συλλαλητήριο στην Αθήνα και τώρα ξαφνικά ξύπνησαν χωρίς να έχουν άδεια ούτε δικαίωμα και προσπαθούν να αναλάβουν το έτοιμο συλλαλητήριο πλέον από την επιτροπή που μετέχω και τα σωματεία μας και τους συνεργάτες μας, (αυτοί που δεν το ήθελαν καν να γίνει στην Αθήνα!) ενώ έχουμε ανακοινώσει εδώ και ένα μήνα το συλλαλητήριό μας και μάλιστα κάναμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Αυτό και αν δεν είναι και αδικία και βεβαίως μου προκαλεί πολλούς προβληματισμούς και σκέψεις για πολλές διαδρομές....
Αποκάλυψη!: Άτομα που με πίεζαν να μην γίνει το Συλλαλητήριο στην Αθήνα ήταν αυτά που προσπαθούν να καπηλευτούν τώρα το Συλλαλητήριο που διοργανώνω με σωματεία και ενώσεις!
Όταν ξεκινήσαμε το Συλλαλητήριο είπα ότι όλοι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα το κάνουμε με εγγύηση ότι θα είναι ελεύθερο ελληνικό και αποτελεσματικό υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων.
Για Ιερούς λόγους Δικαιοσύνης και μετά από τον πόλεμο, τις ύβρεις, τις απειλές, τον πόνο που δέχθηκα και τον ιδρώτα και τον κόπο για να γίνει αυτό το Συλλαλητήριο, σας καλώ με Πίστη και Αλήθεια να στηρίξετε την νόμιμη και έγκυρη αίτηση που κατέθεσα πρώτος, ως εκπρόσωπος της γνήσιας και μοναδικής επιτροπής διοργάνωσης του Συλλαλητηρίου της 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ώρα 2μμ στο Σύνταγμα για να σταματήσει επι τέλους η καπηλεία και να μιλήσει επι τέλους ο Ελληνικός λαός!!!
Απο την στιγμή που η αίτησή μου προηγείται και μάλιστα ενημερώθηκα ότι προχωράει νομίμως αποτελεί την νόμιμη επίσημη και μοναδική επιτροπή διοργάνωσης τουΣυλλαλητηρίου της Αθήνας στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και οτιδήποτε άλλο θα είναι παράνομο πραξικοπηματικό και σκάνδαλο!
Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να ανακοινώσει άλλη ημερομηνία διότι εμπνεύστηκα την 4η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ για να αφιερωθεί μονον στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και την ΕΛΛΑΔΑ μας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΚΑΤΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ 4η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ την στιγμή που είχα κατηγορηθεί για την επιλογή αυτή. ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
Σας ζητώ να δηλώσετε συμμετοχή στην Μεγάλη Επιτροπή του Συλλαλητηρίου στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου είτε ως Σωματεία και Ενώσεις είτε ώς Φυσικά πρόσωπα με δικαίωμα συμμετοχής. Ευχαριστώ. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας.
Παρακαλώ δηλώστε την συμμετοχή σας AMEΣΑ ΤΩΡΑ και ΣΗΜΕΡΑ στο email: sullalitirio@gmail.com και επιβεβαιώνετε την συμμετοχή σας στο τηλ : 693 89 19 677
Έχουμε έννομο συμφέρον , τεκμήρια και αδιάσειστες αποδείξεις.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!
Με Πίστη κ Αγάπη
Δημήτριος Μιχάκης
Νομικός
Εκπρόσωπος της Επιτροπής διοργάνωσης του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ δημοσίευσε την πρότασή σου ή την ιδέα σου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...