Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ!ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ , ΣΚΑΣΕ!


Στον ανακριτή ο Πακιστανός που κακοποίησε την 15χρονη

Στον ανακριτή της Σύρου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος επιτέθηκε με μανία στην 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο.

                       
Στον ανακριτή ο Πακιστανός που κακοποίησε την 15χρονη

Ο δράστης μπήκε στο Δικαστικό Μέγαρο του νησιού από την πίσω πόρτα και συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Ο μανιακός συνελήφθη το Σάββατο στην Αθήνα, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. 
Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό, και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής του δέχθηκε ξυλοκοπήθηκε από έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πράγμα που δεν επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής ο οποίος αποφάνθηκε ότι οι μελανιές είναι παλιότερες.
Όσον αφορά την υγεία της μικρής Μυρτώς, που ολόκληρη η χώρα εύχεται να ξεπεράσει τα τραύματα της και να συνεχίσει τη ζωή της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Αττικού Νοσοκομείου είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή. Η 15χρονη μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις.

Μετά από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα του πακιστανού έχουμε τον Τσίπρα και τον Σύριζα να υπερασπίζεται τους αλλοδαπούς εισβολείς κατηγορώντας το σχέδιο απέλασης "Ξένιος Ζεύς".Eπιτέλους Τσίπρα και λοιπή παλιοπαρέα βγάλτε τον ΣΚΑΣΜΟ διότι και εσείς ειστε μέρος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που συντελείται κατα του Ελληνικού Έθνους!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...