Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

ΟΙ 3 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑ ΤΙΣ 3 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
 
  Δυστυχώς για την πολύπαθη πατρίδα μας, ο Αύγουστος αποδεικνύεται και αυτός μήνας προδοσιών. Καλούμε τους Έλληνες να αγωνιστούμε αποφασισμένοι να σταματήσουμε την καταστροφή αυτήν!

                                                    

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
   Α. Καλούμε τους Έλληνες να αντισταθούν στο ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος διότι πίσω από την Πώλησή της κρύβονται συμφέροντα που διεκδικούν τις αγροτικές εκτάσεις της Ελλάδος, μέρος των οποίων είναι υποθηκευμένες στην Αγροτική Τράπεζα. Ο πλούτος μίας χώρας αλλά και η ίδια της η ύπαρξη είναι τα εδάφη της και κυρίως τα καλλιεργήσιμα. Ο έλεγχος αυτών των εδαφών, περιορίζει την αυτάρκεια του Έθνους μας και της χώρας μας.
 Εμείς οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουμε την πώληση αυτήν σε ιδιωτικά και ξένα συμφέροντα και από την πρώτη ημέρα της Ελληνικής Διακυβερνήσεώς μας θα προσφέρουμε την Γή και το Ύδωρ σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ. Η Αγροτική Τράπεζα θα μετονομασθεί σε Ελληνική Αγροτική Τράπεζα και θα εξυγιανθεί ως Ανεξάρτητη και Εθνική.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΕΙΣΒΟΛΗ
Β. Απο πληροφορίες που έχουμε χιλιάδες αλλοδαποί Σύριοι περνούν τα σύνορα της Ελλάδος. Καλούμε τους Ελληνες και τις Αρμόδιες αρχές να σταματήσουν την εισβολή των αλλοδαπών και πάλι (που γίνεται με αιτιολογία τον πόλεμο) και αντιθέτως να προστατεύσουμε τους Ελληνες Χριστιανούς της Συρίας.Εξ άλλου η Ελλάδα πρέπει να απελλάσει τους ήδη πολλούς παρανόμους αλλοδαπούς που βρίσκονται στο εσωτερικό. Η μή προστασία και φύλαξη των αρμοδίων αρχών θα εκληφθεί ως εσχάτη Προδοσία.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Γ. Ενημερωθήκαμε ότι στο Δημαρχείο της Σκοπέλου υψώθηκε η Τουρκική Σημαία. Καλούμε τους Έλληνες όλους αλλά και τους Σκοπελίτες να κατεβάσουν την σημαία του ξένου κράτους και να μας απαντήσει ο κ. Δήμαρχος 
1.ποιός ευθύνεται για αυτήν την πράξη σε περίοδο μάλιστα που η Τουρκία βρίσκεται σε εμπόλεμο κατάσταση και επιπλέον καταπατά τα ανθρώπινα και κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων ενώ σχεδόν σε καθημερινή βάση αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο.
Η πράξη αυτή εκλαμβάνεται ως εσχάτη προδοσία και εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων εντός της Ελλάδος.
Εκ του Ανωτάτου Συμβουλίου των Ε των ΕΛΛΗΝΩΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...