Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

  Εδώ και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος και συκοφαντίας από την κυβέρνηση του Συριζα και από διάφορα μέσα ενημέρωσης ελεγχόμενα από ξένα ιδρύματα και κέντρα εξουσίας που επιθυμούν την ένταξη ξένων μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ελλάδα, εναντίων των κινητοποιήσεων των κατοίκων του Ωραιοκάστρου για το ζήτημα ένταξης των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων στα σχολεία αλλά και για την μόνιμη εγκατάσταση τους στην ευρύτερη περιοχή.  Τα αιτήματα αλλά και ο τρόπος κινητοποιήσεων των κατοίκων μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους όπως αυτά αναπτύσσονται και στην διακήρυξη τους, ο αγώνας τους και τα δίκαια τους είναι απόλυτα δημοκρατικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα και καλούμε όλους τους Έλληνες να στηρίξουν τον αγώνα τους, να παραδειγματιστούν από αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια τους και ο αγώνας να εξαπλωθεί σε όλους τους δήμους της Ελλάδος.  Το Ωραιόκαστρο είναι το " κάστρο"  που σηκώνει την σημαία του  "ωραίου"  αγώνα και  η έκβαση του θα επηρεάσει όλη την Ελλάδα, γι' αυτό και εμείς  ως ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ χαιρετούμε τον αγώνα των Ελλήνων του Ωραιοκάστρου και της ευρύτερης περιοχής και εκφράζουμε την θερμή συμπαράσταση μας με κάθε μέσο.
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡOY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εν ονόματι του συντάγματος της Ελλάδος και σύμφωνα με την συνταγματική αρχή της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας (άρθρα 1,2,3,4 συντάγματος) καλούμε τους Έλληνες που ενδιαφέρονται πονούν για την ΕΛΛΑΔΑ να υπερασπιστούν την Εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος μας, την κοινωνική και εθνική συνοχή μας την ασφάλεια, την Ειρήνη, την Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση.
Να σταματήσουμε εδώ και τώρα το σχέδιο της διαλύσεως της Ελλάδος με την εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών που δεν έχουν καμία σχέση με πρόσφυγες από την Συρία αλλά αποτελούνται κυρίως από Ισλαμιστές νέους άντρες στρατεύσιμης ηλικίας και πολλοί εξ αυτών οπλοφορούν και μάλιστα από ακραίες Ισλαμικές χώρες της Ασίας. Η εισβολή αυτή συντελείται με σχέδιο της Τουρκίας (και γνωστών ξένων κέντρων που επιθυμούν τον αφανισμό των Ελλήνων και της Ελλάδος), αφού η ίδια κινεί τα δουλεμπορικά και το σύστημα λαθραίας μετακίνησης των εποίκων λαθρομεταναστών, εντός της Ελληνικής Επικρατείας χωρίς ουσιαστική αντίδραση εκ μέρους των υπευθύνων της Ελλάδος. Αντιθέτως οι παράνομοι και εγκληματική Τουρκία η οποία εξυπηρετεί το ακραίο Ισλάμ επιβραβεύεται με την έκδοση βίζας με την οποία χιλιάδες τούρκοι θα κινούνται εύκολα στην Ευρώπη και την Ελλάδα ακόμα συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών και άλλων με στόχο την Ελλάδα.
Επίσης είναι ύπουλο και επικίνδυνο την στιγμή που το Ισλάμ δολοφονεί εκατομμύρια χριστιανών στην Ασία – Συρία και με τρομοκρατικές επιθέσεις σε Ευρώπη και Αμερική δολοφονούνται εκατοντάδες πολίτες, οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος προωθούν με τις αποφάσεις τους χιλιάδες επίφοβους ισλαμιστές εντός της Ελληνικής επικρατείας, με αποτέλεσμα την αποδόμηση της Εθνικής Ασφαλείας και τον περιορισμό της κατάργησης της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ασφαλείας στην Ελλάδα. Συγχρόνως με την οικονομική καταστροφή οι διαχειριστές της εξουσίας με την υπέρογκη φορολογία (χαράτσια ένφια κτλ) οδηγούν στο πλειστηριασμό των κατοικιών και ιδιοκτησιών των Ελλήνων, ενώ παραδίδουν κατοικίες και ακίνητα στους λαθροεισβολείς, ένα ύπουλο σχέδιο εθνοκάθαρσης. Όλα τα παραπάνω την στιγμή που η Ελλάδα βουλιάζει οικονομικά και η μάνα ΕΛΛΑΔΑ διώχνει τα παιδιά της τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ εκτός Ελλάδος λόγω ανεργίας για την επιβίωση.
Με αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων πολλοί εξ αυτών των άγνωστης ταυτότητας επικίνδυνων λαθρομεταναστών διαμοιράζονται σε πολλά μέρη της Ελληνικής Επικρατείας και μάλιστα στην περιοχή του Δήμου μας, του Ωραιοκάστρου με αποτέλεσμα την δημιουργία τυπικών και άτυπων Hot spot κέντρων εγκατάστασης των λαθραίων, την παραχώρηση σε αυτούς ακινήτων και σπιτιών τον σχεδιασμό μόνιμης εγκατάστασής τους στην περιοχή μας, αλλά και την ανεξέλεγκτη κίνηση αυτών έξω από τα σπίτια μας, χωρίς να υπάρχει καν ούτε το ελάχιστο της ασφάλειάς μας, αφού κλείνουν ένα-ένα τα αστυνομικά τμήματα και δεν υπάρχει αστυνόμευση και μετά την αύξηση της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει τον ύπνο μας και έτσι διαταράσσετε η κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια ενώ με άγνωστες συνέπειες επικίνδυνες υποβαθμίζεται το Ωραιόκαστρο και κοινωνικά και υγειονομικά αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΖΗΤΟΥΜΕ
Την επιστροφή όλων των Ελλήνων που έφυγαν διωγμένοι από την Ελλάδα καθόσον η δίωξη αυτή των Ελλήνων αποτελεί γενοκτονία και εθνοκάθαρση. ΄
Άμεσο σχέδιο της Ελλάδος και οικονομικής ανάπτυξης τώρα, ώστε να ενισχύσουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και με αλληλεγγύη να σταματήσουμε το Εθνικό ξεπούλημα προστατεύοντας τις νέες γενιές των Ελλήνων και τις ευάλωτες ομάδες
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ .
Να αντικατασταθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι Έλληνες και οι νέες Ελληνίδες, επιστήμονες, υπάλληλοι, καλλιτέχνες, εργάτες, αγρότες από αλλοδαπούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς που εισέρχονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και μάλιστα έχουν ύπουλα κίνητρα και εχθρικότητα παρά την προσπάθεια των προπαγανδιστικών κύκλων να τα αποκρύψουν.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ
Την υποβάθμιση του Δήμου Ωραιοκάστρου και των πέριξ περιοχών σε τόπο ανεξέλεγκτης εγκατάστασης λαθρομεταναστών μουσουλμάνων με τις ανάλογες συνέπειες. Την οικονομική εξαθλίωση και τον οικονομικό εξευτελισμό των οικογενειών μας. Την αλλοίωση της ιερής ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ταυτότητάς μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ και της ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗΣ ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...