Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Επεισόδια Πολυτεχνείο LIVE: Οργή! Σκίζουν και καίνε ελληνικές σημαίες (vid)Επεισόδια Πολυτεχνείο LIVE: Οργή! Σκίζουν και καίνε ελληνικές σημαίες (vid)

Video1

Καίνε ελληνικές σημαίες στο Πολυτεχνείο

Πολυτεχνείο: Στο ίδιο έργο θεατές κάθε χρόνο – Οργή για αυτούς που βεβηλώνουν το Ιερό σύμβολο του Έθνους
Για αυτό το... πανί κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους. Πάνω σε αυτό το... πανί έχει χυθεί αίμα Ελλήνων και για αυτό το... πανί οι Έλληνες έχουν δώσει μάχες για την υπεράσπισή του.
Και όμως! Κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες της ίδιας εξοργιστικής, θλιβερής και ντροπιαστικής εικόνας. Κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται «επαναστάτες» σκίζουν, ποδοπατούν και καίνε την ελληνική σημαία.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Πολυτεχνείο, ομάδα νεαρών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έσκισαν την ελληνική σημαία και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά.
Έτσι προφανώς κάνουν την επανάστασή τους...
Μόνο θλίψη και οργή!

   Δηλώσεις Προέδρου ΈΛΛΗΝΕΣ Δημητρίου Μιχάκη για την Ελληνική Σημαία
    Ο Πρόεδρος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. Δημήτριος Μιχάκης δήλωσε σε έκτακτο διάγγελμα:
    " Έλληνες, δεν θα ανεχθούμε κανέναν αλλοδαπό ανθέληνα και πράκτορες ξένων υπηρεσιών και στρατών, να καίνε το υπέρτατο σύμβολο του Έθνους των Ελλήνων και να απειλούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, μέσα στο κέντρο της Αθήνας με την ανοχή των αρχών. Η Δημοκρατία κατελύθη, η Ελλάς κινδυνεύει. Έλληνες συλλάβετε τους εισβολείς της πατρίδος, τους εγκληματίες και τρομοκράτες που εξεφτέλισαν την Ελληνική μας σημαία, τον ίδιο μας τον εαυτό."

Ο Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΕΣ Δημήτριος Μιχάκης - Νομικός, Δικηγόρος


Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/746620/epeisodia-polytexneio-live-orgi-skizoyn-kai-kaine-ellinikes-simaies-vid#ixzz4QIVONv9s
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...